AKTUELNO

Počelo je žestoko!

Večeras je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević i otpočeo emisiju "Pitanja gledalaca", koje se zadrugari najviše plaše. Naredno pitanje koje je Milan pročitao, bilo je za Mišela Gvozdenovića:"Da li ti se sviđa Neca?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, on je meni simpatičan i svi ga napadaju i dolaze u pab! Ne razumem odakle to pitanje? - rekao je Mišel.
Verovatno to gledaoci tako vide, jer ni sa Milicom ni sa Draganom ništa nije konkretizovao! - rekao je Đedović.
Sad sam sa Markom komentarisala, da on tvrdi da neće imati vezu ovde, a Milica i Dragana su prelepe ne znam zašto ne želi i malo je odsutan i ja sam rekla da postoji šansa da voli i jedno i drugo - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala o tome, ja sam bila tamo i ima neka perionica i ja sam sedela sa ljudima koji žive preko puta njega, i ja sam rekla da je on neko koga ja volim i oni su mi rekli da je on gej opredeljenja! Ja sam rekla šta sam zatekla kada sam bila tamo, i gledaoci znaju i kada sam ja bila uveče tamo kod njega, izašao je muškarac u belim gaćama i rekao mi je "Šta hoćeš k*rvo, on i ja smo u vezi", bio je lep momak - rekla je Miljana.
E sada jedna tužbica - dodao je Mišel.
Ma ne taman posla! Ja sam previše razgovarao na ovu temu sa Necom, i dečku pomažem da se sabere. Mi smo se zezali, kada smo oblačili štikle i tange, i komentarisao sam kako je Mišelu najdraže i hoda u štiklama kao da je rođen u njma, a mi njega svakako volimo! Kada smo komentarisali devojke, on je rekao kako neće i kako ne želi i priča kako mora da nađe pravu! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga