AKTUELNO

Ona se bezuspešno pravdala.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Jovani Ljubisavljević.

Dva puta si se zaletala na Draganu zbog Tomovića, a vraćaš joj preko Šebeza. Da li je moguće da toliko nisko padaš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je bila tada ispred prodavnice posvađana sa Stefanom, jer je uzela spisak od Tomovića, a ne od Stefana. Onda je ona, da bi se pomirila sa njim, prebacila priču na mene. Nisam se zaletela, nego ne volim kada mi neko tako okreće leđa. Ja se sa Stefanom družim od prvog dana. On mi veruje od prvog dana da nisam zaljubljena u Vladimira, blisko smo oduvek. Ne tražim saveznika. Družim se, a što bi ona pravila problem, kad joj se sviđa Mišel? A to za toalet što je ispričala, ja sam je do tad hranila, što da ne... Ja sam sa njom to veče jela, a onda je ona ustala i rekla da nema lepo mišljenje o meni - odgovorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što postoje kamere. Gurnula me je više od pet puta ispred prodavnice. Uzela sam najnormalnije spisak, Jovana se umešala, prenela meni jedno, umešala se opet. Unosila mi se u facu, postoje snimci. Ja nisam perfidna kao ti. Ovako je bilo ispred WC-a, ja sam bila u šoku, rekla sam joj da ne radi to. Juče me napada zbog Tomovića što joj kažem da ne komunicira, a onda ulazi u WC da vidi da li je tamo - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je ona njega iskoristila za rijaliti priču. Jovana mi je rekla da kada te pogleda, ti stavljaš ruke ovako kao malo dete. To je produženje priče zbog čega svi misle da ga koristi za rijaliti. Zato je igra, rijaliti... - istakao je Marko Đedović.
Prethodna četiri meseca nije bila igra, ja sam se pokidala. Meni veruju oni koji treba, oni koji su bili na ekranu - istakla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne slažem da ga koristi za rijaliti, već da je ozbiljno zaljubljena u Tomovića. Imam periferni pogled, kad je tema Tomović, pratim njenu reakciju. Prevrće očima, crveni... Takvu reakciju ima samo kada se radi o Tomoviću. To je znak da je zaljubljena, ali se krije. Sa Draganom je bila u odličnim odnosima, a čim neko ustane i kaže iskreno, ona te osobe mrzi najviše na svetu.
Misica je poslala poruku svom dečku da joj je Tomović rijaliti igra, zato stalno priča o njemu - rekao je MIlan.
Ja sam bila napolju i čula sam da je poslala tu poruku i da mu je rekla da se ne nervira - otkrila je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Snežana izlazila, ja sam joj na kvarno stavio poruku u džep. Tako može, ko hoće, može - rekao je Kristijan.
Nikada to iz mojih usta nije izašlo, jer je nemoguće da ga bilo ko koristi - pravdala se Jovana.
Joko, tebi je ova priča mnogo koristila. Da si odmah rekla da ti je slao poruke u spoljnom svetu, sasvim bi druga priča bila. Ovako si je produžila. Čim je stala priča, ti je opet pokrećeš. Kad je bio sukob sa Mikijem, ti si reagovala kao da ti je... Ne kažem da si zaljubljena, ali sve radiš da se vuče priča, da se stekne taj utisak. Verujem u ovo što je rekla Marija, jer sam i ja videla to - prebacila je Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobila sve te poruke, zato znam šta je za mene, a šta si ti. Vrlo dobro znaš o čemu pričam - rekla je Ermina.
Ja sam rekla da ga volim (Luku). Volim te i ne brini se - nastavila je da se pravda Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.