AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na red da nominuje je došao Vladimir Tomović.

Po treći put nominovani Miljana i Zola. Miljanu znam 5,6 godina, ja nju ne prepoznajem, ona nije u svom elementu. Ništa ne može da je dovede do toga da se pokaže u pravom sjaju. Vidi se da je skrhvana. Nedostaju joj majka i dete, Zola ili Danijel. Draga si mi, volim te. Mnogo sam naučio od tebe, smatram da smo jedno uz drugo postali bolji ljudi jer smo svašta opraštali jendo drugom. Od mene ćeš uvek imati podršku i pomoć. Želim što pre da ti dođe Željko i da rešiš svoj ljubavni trougao sa Danijelom i Zolom. - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je meni prijatelj, njega najviše volim i jedan od retkih prijatelj, ali napraviću presedan da pošaljem njega u izolaciju. Želim da se Zola odmori, da se spremi za informaciju da ima veliki broj glasača, da je zanimljiv da je sjajan, i ja želim da mi dokažem da niko ne može da ga poljulja sada kada je nov čovek. Treba da ostaneš najbolji ovde i tako da se pokašaš. Konačno si dobar prema sebi, oboje vas volim - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga