AKTUELNO

Janjuš ustao da je odbrani!

Naredni klip koji su zadrugari pogledali ticao se komentarisanja Marka Janjuševića koji je razgovarao sa Teodorom Bilanović, povodom postupka Mine Vrbaški, koja se smuvala sa Franom Pujasem.

Ljudi koji me poznaju znaju ko sam ja - rekla je Mina.
Teodora nije naivna, Teodora se prvo muvala sa Vladimirom, pa sa Franom,a svi znaju ko su oni Mini bili - dodala je Ermina.
Bio je Anđelo tu, i bila je Mina, i otvoreno smo je pitale, i Mina je rekla da je to ne zanima, i onda je ovde, dan pre nego što su se smuvali, rekla da neće da forsira te stvari, to je bila neka lepa pričica koja je mogla da se dogodi u korist nje - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja tu krivila Teodoru samo, ovde imaju neki odnosi u koje Teodora nije bila upućena. Ona je žena inteligentna, zna kako stvari idu. Mina je sutradan ustala, i nije znala kako će da kaže sve Teodori. Mislim da je Teodora ovde malo provela, da bi nju Mina toliko povredila. Drugo je sa nama koje smo prijateljice ovde, jer smo tu sedam meseci - komentarisala je Rialda.
Ja nemam potrebu ni sa njom da pričam, ni sa njim - rekla je Teodora.
Ja želim da pohvalim Teodoru, ona se šalta iz kreveta u krevet. Ovo je indirektno udaranje na Maju, pa da na Jaška pređe - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodorica je u ovoj situaciji ozbiljno žrvteno jagnje. Oni su izrazili simpatije jedno drugom ( Teodora i Fran) Koliko god da sam dobar sa Minom, ovde je Fran napravio grešku - rekao je Janjuš.
Ja sam Teodoru upoznala u emisiji, i shvatila sam da je perfidna, inteligentna, namazana, odlično zna šta radi, i sada zna šta radi, ja sam je podcenila, ali sam oduševljena - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod koga ima šanse onda, najveće? - pitao je voditelj Milan.
Kenan, mada, nema muškaraca u ponudi, možda Danijel - smejala se Miljana.
Teodora i ja nemamo lep odnos, od kada je ispala fora da sam je ja isterala iz kreveta. Ona jeste proračunata, i sve je na nagovor Lepog Miće. Mislim da je Mića dobro naučio šta ona treba da radi - smejala se Aleksandra.
Koliko sam vam nebitna da konstantno pričate o meni - komentarisala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga