AKTUELNO

Matora najavila muvanje Rialde i van Zadruge.

U toku je podela budžeta, a Kenan Tahirović je sledeći srednji budžet dao Tari Simov.

Ti si bila ona koja me je najviše iritirala, sa svojom vriskom, i bubama, pevanjem. Ne sviđa mi se što si toliko tvrdoglava i ljubomorna na ovog čoveka koji je ostavio sve da bi se posvetio tebi. On ovde ispašta, ti nisi ništa izgubila ni žrtvovala - pričao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet Stefanu. Drago mi je da si došao, i da si uz jako dobru moju prijateljicu sada. Kad si ušao i komentarisali su te, i stvarno nisi loš, iskren si i srčan. Čuvaj ovu, vredi puno - rekao je vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet Nadici. Mnogo ste se promenili, slušao sam kako komentarišete moju devojku i kakve uvrede ste joj uputili dok sam bio napolju. Ono što ste rekli za Lunu Đogani, da ste mi majka, ja bih vas se odrekao - govorio je Kenan.
Ovo je rijaliti, samo opušteno. Vi ne znate, koga briga šta boli majku Kije - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Matoru, buduća devojka moje devojke. Ovo je odnos koji je postao malo emotivniji, to sam zamerio. Hteo sam da saznam šta zna, smatram to kao veliku glupost, i idem dalje - govorio je Kenan.
Nisam ovde ja problem, nego tvoje izjave. Ja delim Markovo mišljenje i tvoje devojke, a to što je tvoja devojka najlepša, to je za ponos. Ja sam bila nesigurna u sebe, ali Rialdi ne dajem povod. Ovde se ona od svih devojaka mnogo lepo ponaša u vezi - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga