AKTUELNO

Ozbiljna tema.

Vreme je za novu debatu, a Dragan Marinković Maca objasnio je o čemu se radi, u pitanju je bio razgovor o prevari i da li oprostiti. On je izveo tri zadrugarke i tri zadrugara, pa dao znak za početak. Dame su imale prednost, pa je Rialda Karahasanović imala reč prva.

Bila sam u braku pet godina, i on se raspao zbog prevare. Nije prvi put, ali je bio drugačiji doživljaj. Našla sam video zapis u telefonu. Bile su i prepiske, ali nisam videla svojim očima. Ne mogu da kažem da nisam u podsvesti bila spremna da oprostim. Svi grešimo, negde se nadamo promeni. Ja sam obično imala partnere koji mi nisu varali, i uvek je bilo, neke varijante jeftine. Samim tim, koliko god neke stvari očekuješ, opet ti nije svejedno. Ja sam tip osobe, sve dok nešto ne vidim, nije to to. Tad sam bila dva meseca na turneji, kad sam se vratila, pokazala sam mu sve što sam videla. Ja - govorila je Rialda.
Ja sam mislio da si ti njega prevarila - ubacio se Stefan.
Ne, priča je bila takva da sam ja njega prevarila, ali to nije bio slučaj. Imali smo neke faze, ja sam imala u nekom periodu drugaricu, pa je pomislio i da sam s njom u vezi. Smatram da svaki odnos, bio krunisan brakom ili ne, to je odnos na kome se mora raditi stalno. Pogotovo kad se rodi dete, onda se zapusti sve. To se desilo u mom braku. Mi nismo imali se*s godinu dana sigurno. To je neki logičan sled događaja - nastavila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da kažem da sam savršeni muškarac, kao i svaki, volim ženski rod. Nisam za to da se oprosti prevara, ali sve dok se ne sazna, ne bih raskidao. Neke prepiske, dopisivanja, možda bih mogao da pređem preko toga. Muško, kao muško, ne bih mogao da pređem preko prevare. I da je dovoljno jako, niko ne bi prešao. Svi smo slabi na žene, ali ne postoji nijedan muškarac kome nije nikad prošlo kroz glavu to - rekao je Ša.
Pa i žene imaju te momente - dodala je Tara.
Muškarac ne vara da bi povredio osobu sa kojom je, razmišlja donjom glavom. Postoji samokontrola, ali što se tiče dužih veza, sa osobom sa kojim si, postaješ više prijatelj. Ako nemam redovan se*s, naravno da ću da izludim - nastavio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga