AKTUELNO

Rešetanje pitanjima!

Naredno pitanje, pročitano je za Nenada Aleksića:"Da li he koguće dfa ti smeta kada Tara spominje svoje prijatelje??

Foto: TV Pink Printscreen

Prijatelji mi ne smetaju samo bivši momci kada ih spominje, i satlno mi priča o najboljem prijatelju i jednom sam rekao kako kao da ćemo da živimo zajedno - rekao je Ša.
On konstantno potenicira neke stvari koje se ne dešavaju, a on mi zamera bivše momke koej ne spominjem. Ja sam pričala o Iki, i to ću da nstavim a tada mi je rekao akko ja njega smaram i kako je dossadan jer samo Iku spominjem - rekla je Tara.
Janjuše, zašto nikada Maji ne odgvoriš odmah nego čekaš da pukne? - glasilo je pitanje.
Zato što postavlja glupa pitanja! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu su, to u meni kuva i tada napravim haos i nekafda bude dvosmislen! Ja sam rekla da je moj i to mu piše na čelu, ali kada je meni teško on je tu ali se naduri, a ja sam bila pored njega- rekla je Maja.
Tara, voliš li ti Ša?
Naravno, i to valjda svi vide! Poslednje vreme mi je malo teško ali ga volim jako špuno i da ga ne volkim ja nikada ne bih bila sa njim - rekla je Tara.
Zašto ljubomoprišeš i misliš da su sve pesme Tarina za bivše? - glasilo je pitanje za Ša.
Ne, ja nisam to nikada rekao! Ja ću sada reći, ali da me ona ne prekida ona je naručila pesmu za bivšeg momka i sama mi je rekla sve i tada mi je rekal da je plakala, i rekla kako Miša Laguna i ona imaju neku pesmu, koju njen bivši peva pesmu za nju i ona je uzvratila - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga