AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ,,Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević prokomentarisao je sa zadrugarima današnju podelu budžeta. Marko Đedović izneo je svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pratio ovde manje više, jer nismo mogli da uđemo u trag bilo čemu, jer nigde logike ni veze nije bilo u ovoj podeli budžeta. Malo po babu, malo po stričevima. Što se Nataše tiče, njih dve ne mogu očima da se gledaju. Čak i kad je Nataša bdila nad dušekom Anđelovim, Ermina i on su bežali od nje, jer nisu mogli da je smisle. Još onda kaže da po Anđelu deli budžete, ali ako po tome gledamo, Nataši ne možeš dati veliki budžet, jer se ona njemu usr*la u život! I jedna, i druga najstrašnije izgovore stvari. Što se tiče Miljane, ja ne znam razlog njihove svađe, niti sam bio svedok nekim njihovim raspravama. - izjavio je Đedović.
Desilo se to da dok je moja mama bila ovde, ona je uvek kucala na vrata, kada je ušla u Zadrugu, kada je bila sa Čolakom, kada su je svi smatrali ludačom, lupala je na kapiju, radila neke stvari, ja sam bila uz nju, pričala sam sa njom. Bane Čolak, ona, onaj što je otišao i ja - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zapretila svima da te niko ne dira, a ti kad se zbližiš sa nekim trećim, ne mariš! Samo kada ti nešto treba, onda si došla, a ti si se zbližila sa Kristijanom! Ja imam zadnju kutiju pola nje, ja joj dam - pravdala se Ermina.
Ti si za mene loš čovek i spletkaroš, u najmanju ruku mogu da te nazovem ološ! Za sve što si radila za misicu i Karića, to rade ološi i bezobrazni ljudi! Kariću si dala srednji budžet, zato što je sa Jovanom, da nije sa njom, dala bi mu najveći. Sva sreća, pa nije vaša manipulacija uspela, pa je ostao sa njom, a pokušavali ste da im uništiti vezu. A znaš po čemu sam videla isto? Kad je nešto pričam, govorila mi je da se sklonim - ubacila se Kulićeva.
Tara, šta se desilo na podeli budžeta? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina i ja nismo imale konflikt, ove godine smo jednom imale sukob mišljenja, van svega toga njena majka je mene stalno pozdravljala. Ove sezone ima hladnije stavove prema meni, zato što ti je Mateja drug! Ona tako dođe, pokloni ti nešto, a ovamo se pljuje najstrašnije. Najveći konflikt je započeo kada smo Ša i ja otkrili sve, ona je bila ljubomorna na Sandru i Đedovića koji su znali sve - objasnila je Tara.
Tara, ja sam tebe navlačila - uzvratila je Ermina.
Njoj je najbolnija tačka to što je ona njemu fan, dolazila mu je na nastupe, kao što su Luni, sad si Rialdi i Kenanu! Njen ulazak ovde, manipulisanje sa Nenadovom suprugom, između Nenada i mene nije se tada u septembru ništa nije dešavalo. Ti si namerno pokušavala da nas odvojiš. Sandra se sklonila kada je došlo jedno pitanje za nju, normalna devojka - uzvratila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga