AKTUELNO

Sandra razvezala jezik!

Nenad Aleksić Ša osamio se danas u pušionici, a onda mu je prišla Sandra Rešić i otpočela priču o njegovoj vezi sa Tarom Simov. Sandra je tom prilikom želela da stavi Nenadu do znanja da ona zapravo nikada nije podržavala njegovu vezu sa Tarom, već da se to gledaocima učinilo.

- Mene su osudili što sam podržavala tebe i Taru, a niko ne zna da nisam podržavala vas dvoje. Ja sam molila Bogu da se vas dvoje ne smuvate! Mislila sam da je mom paklu kraj kad ste se smuvali - pričala je Sandra, a potom dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta smo zas*ali u ovoj "Zadruzi", ispravićemo možda ako uđemo u peticu, ako nam neko ponudi peticu uopšte - rekla je pevačica, dok je reper kao iz topa rekao da bi voleo da učestvuje u novoj "Zadruzi".

- Ja bih rekao da, odmah sad. Ja ne znam šta mene čeka - pitao se reper, kojem je drugarica direktno sve sasula u lice.

Čeka te pakao! To što te mi ovde zavaravamo, to je drugo! Čekaće te to možda mesec dana, svi će tad da se ispucaju, svi što imaju da ti kažu ružne reči. Ali, posle toga ti bude super, razumeš! I sad ti kažem - ja uopšte nisam za to da se pomiriš sa Tarom, jer vas dvoje jedno drugom izvlačite energiju. Ja sam za to da ti sad malo udahneš život.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša se dotakao i svog odnosa sa bivšom devojkom Jelenom Batos, koja se sinoć uselila u "Zadrugu".

- Eto, uđe ova devojka i... Ja ne mogu da blejim!

Ona me je pitala šta je sa tobom, ja sam rekla da smo mi pokušali da prvih par dana govorimo tebi ono što je realnost i da ti nisi lepo reagovao, pa smo ti rekli da u životu postoje stvari kojima treba da se raduješ. Ona je došla, počela da menja tvoju realnost, ali nema razloga da je živiš sad ovog momenta. Što to sad mora neko da ti nabija na nos mesec dana pred kraj - objašnjavala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala njoj, ali ja nemam vremena za nju, provodim vreme. Ona je dobra devojka, ali ne mogu ja da blejim sa njom, kapirate?! - nastavljao je Ša.

Autor: D.T.