AKTUELNO

Haos u emisiji!

Zadrugari su dobili da u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" vide prilog sa poslednje žurke, kada je Sanja Stanković odmeralava Jovanu Tomić Matoru, a zatim joj pokazivala na broj 28, koji je njima poseban.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa nisam slagala, pokazala je... - rekla je Matora.
Ja sam i rekla da sam pokazala... A samu sebe sam gledala u ogledala. Bilo mi je smešno što je išla ta pesma kada je padao taj broj - pričala je Sanja.
Ne, aludirala si na našu mesečnicu. I ovde što radiš po kuhinji. Radi to, zna da će da dobije moju reakciju. Mene je iznerviralo što je ona pokušala da namesti kao da sam ja nju hledala i smejala se... - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da provedem 15 dana sam i to je to. Opekao sam se već u prvoj vezi - dobacio je Car.
Sanja će mi uvek biti u malom mozgu. Nikad za ženom nisam trčala kao sa njom... Da imam emociju, rekla bih to. Uvlači me 15 dana pred kraj! Moje emocije su čiste. Da, gadiš mi se kada vidim šta radiš sebi. Videće se na uspomenema kakva si bila sa mnom i posle. Ti si bila najambicionzija osoba na svetu... Želim ti sreću, da ti neko pomogne da snimiš pesmu, samo me pusti - poručila je Matora Sanji.
Sve ja ovo znam, sve ja ovo očekujem... Sanja ne postoji, asmo Mina. Kad izađem iz zatvora, biću sa Minom. A ja odbio zadatak da se poljubim sa Miljanom... Mogoa sam da dobijem 5.000... - poručio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja ide u sve veći blam, Matoroj će biti lakše da je preboli. Sanja i sama kaže da se blamira - pričala je Nadica.
Ovo je takva petparačka priča, imam transfer blama - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.