AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić pročitala je nekoliko objave sa društvene mreže Tviter.

Da li nakon večerašnje odbrane misice očekuješ da ti Osman osmisli pesmu i tako se izvini za višemesečne uvrede? - glasilo je pitanje sa Tvitera.
Sutra idem u studio, pa ću da snimim pesmu - rekla je Mina.
Da li je Mića upravo raskinuo Mininu vezu? - pitali su tviteraši.
Ne, nego se ja iznerviram tako. Rekla sam da želim da stavim privatnost sa strane, prvi put sam se odlučila da imam nešto za sebe - odogovirla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi misle da se stalno u kući jer ne možete da se součite sa kritikama - rekla je voditeljka Ivana Šopić Jovani Ljubisavljević.
Pronašli smo naš mali mir i našu oazu, vidim da se izlazi i pije, pronašli su sreću u tome. Mi izlazimo u grad, tačnije ne ulazimo u kuću, a kanal smo otovorili zbog podrške -
Kako ragujete na komentare, da je Stefan od opakog momka došao do toga da je jutjuber, da li se vređate na takve komentare? - pitala je voditeljka.
On ima kvalitete koji njegovi prijatelji vole i poštuju. Da li je to prolazno ili možda napravimo imperiju od toga, videćemo. Drago mi je da je praćeno. Niko ga se nikada nije odrekao, ima prave prijatelje, okej su sa svim što on radi. On je isti kao pre, samo još bolji, iskusniji i pametniji - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, da li si stekla nekog novog prijatelja u "Zadruzi 4"? - pitala je voditeljka.
Jesam, tu je -Rialda, Kenan, Sandra, sa Alenom i sa Majom, od nekih novih i plus Čorba. To je neko ko se meni često javlja - rekla je ona.
Veliko razočarenje ove sezone? - pitala je Ivana Šopić.
Nema - rekla je kratko.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je telefonsko uključenje.

Izuzetno me je zanimala misica, tačnije lisica. Neko ko ima lepotu, a nema harizmu. Ona svojoj drskošću, vulgarnostima i lažima pokriva fizičku lepotu. Njena psiha nije čista, ona ima problema. To je notorni lažov, ništa ne priznaje. Ona je lagala i Karića, nparavila je od njega lažova i psohopatu, čak i bezdušnog čoveka, da kaže Miljani onakve stvari za majku - žestoko je oplela gledateljka.
Miljana je prva dirala Stefana, znači vi lažete - dodala je misica.
Ti si javno prevarila dečka. Njen dečko je morao nju da nagrdi da bi dokazao da ona laže. Ti si pobijala istinu koju ti pokažu četvrtkom. Mina, pozdravljam te, ali meni sve ovo liči da ti ne možeš bez skandala, voliš takve situacije. Car ti je legao jer voliš takve tipove ljudi - pirčala je gledateljka.
Samo ću vam reći, imam apsolutni mir i spokojna sam - ubacila se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si varala Luku, dok si bila u vezi. Sa Tomovićem si krenula u vezu i poznavala si ga. Krpa nađe zagrpu - nastavila je gledateljka.
Omašali ste temu - rekla je Mina.
Lisice, ti si gora od Ša - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga