AKTUELNO

Ludilo!

Emisija Izbor potrčaka sa Milanom Milošević je u toku.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević je nastavio sa podizanjem zadrugara za crnim stolom. Pitao je Marka Osmakčića.

Ovo što je Mateja rekao uzheo mi je reć iz usta. Bilo mi je interesantno, a ono što je Filip rekao radio bi po instinktu. Ja sam dobio srednji jer sam se izborio u lavirintu, ja sam prezadovoljan! Meni se niko nije žalio, ako neko ima malo inteligencije ne bi se žalio, možda njegovi bliži prijatelji mogu da se žali i to je opet individualno - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pele, daj reci nam svoje mišljenje - pitao je Milan.
Devojka je danas ostala bez kreveta i ja sam joj ustupio pola kreveta - kratko je naveo Pele.
Ja nisam ni pričala, svi smo spavali, snalaziš se kako znaš i umeš, ako ne znaš da se snađeš ovo nije za tebe. Svi su izabrali Mići i nema niko prava da se buni, sad neka sami sebe krive - rekla je Mia.
Šta ste vi uopšte očekivali, nisam ga glasala za njega a dobila sam srednji budžet, on je sve jako kulturno uradio a vi ste glupi pa ćete mu se zahvaljivali, još treba da učite - ubacila se Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Javio sam se iz koristi, ako ne komentarišem ispašću, jedina opcija je da se smuvam sa Deniz. Boli me ku*ac, ali reću ću, ovo je katastrofa podela i verovatno će biti vođa do Nove godine!- izjavio je košarkaš.
Treba da dam veliki budžet nekome pa da mu je*em devojku! Mene šaltati ne možete, što niste izabrali nekoga drugog, ja odlično znam ko kada i zašto glasa za mene! Stari zadrugari nisu glasali za mene, glasali su neki drugi, a oni stari se vade s glupostima. On ima neke probleme to nema veze sa mnom - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u prilogu ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga