AKTUELNO

Zadrugari danas otvaraju sve karte!

Tana Jovićević se obratila svojim cimerima na današnjem porodičnom sastanku, te im poručila da svi treba da žive "pravi život" u "Zadruzi", jer to i jeste pravi život, a onda je ustala i Vladana Zlatanović.

Ja hoću da vam objasnim zašto sam neaktivna. Nemam nikakvu empatiju prema dosadašnjim situacijama, to je loša gluma. Što se realnih svađa tiče, kao što su Stanijina i Dalilina, Sandrina i Olgina, ja tu nemam šta da se mešam. Mogu da dam svoj sud kad me neko pita, ali nema šta da se mešam - rekla je Vladana.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je ustao Ademir Peleš.

Ja sam juče pomenut u par tema ovde, da sam ispao nešto kao p*čka, što je rekla Sandra Čaprić. Da razjasnim situaciju. Ja se jesam družio sa Aleks, čuli se konstantno 24 sata, kome se ne bi svidela cura... Kad sam počeo da osećam neku zaljubljenost i sviđanje, pa mi je bilo krivo kad je vidim da šeta sa nekim muškarcem, ja sam se udaljio. Ona je primetila da se nešto dešava, pitala me je, ja sam joj rekao. Ja smatram da sam ja ispravno postupio, jer ne možemo da ostanemo prijatelji, ako mi se ona sviđa. Ne znam zašto sam tu ispao p*čka - krenuo je Pele.
Rekao si joj za stolom da te je iskoristila - ubacila se Sandra Čaprić.
Ja se nikad ne bih udaljila, ja bih se borila - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je velika mana što kad se naljutim, kažem i šta mislim i šta ne mislim. Možda mi je rekla da je smaram, pa sam ja rekao da me je iskoristila. Ona ništa od mene nije tražila, sve sam se sam ponudio. To smo raščistili. Nisam rekao za nju da je biseks, niti nešto drugo - istakao je Pele, a zatim je ustala Magdalena Milinčić, koja je progovorila o njemu:

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je Đorđe delio budžet, Pele je prokomentarisao da će, ako dobije 2.000, da će uzeti novac i baciti mu u facu. Ja sam rekla da je to ružno. On se naljutio i odlučio da izađe iz budžeta i prebacio da nam pomaže - rekla je Magdalena.
Ja sam samo rekao da nemaš poštovanja prema nekom ko ti pomaže. Iznap*šavala si me - ustao je Ademir.
Ja te nisam nap*šavala, nego sam se udaljila, jer je ispalo da sve radiš za druge, kako bi ti se vratilo - istakla je Milinčićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, što se tiče Magdalene, Peleta i mene, ja mislim da je Magdalena pristrasna prema par ljudi i njega gleda sa strane i na osnovu toga zaključuje kakav je čovek, pa očekuje da se to desi njoj. Zato ima taj revolt. Što se tiče toga što se Pele udaljio, meni je pokazao puno toga tim potezom. I ja sam ga posmatrala sa strane, čoveku treba dati vremena da bi se videlo kakav je čovek. Ja sam pustila vreme, pokazao mi je kakav je posle konflikta, i sad mogu da kažem da nikad ne bih bila sa njim - istakla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.