AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je Igrica sa Draganom Marinkovićem Macom. Sledeća na redu bila je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sebe nemam nikoga ko je najpoželjniji, ali možda za druge. U poslednje vreme i ne primećujem neke stvari. Neka bude Aleks najpoželjnija, jer niko ne želi nikoga kao što tebe želi Matora u svakom smislu - rekla je Sandra.
Za mene nisi ali za ostale ukućane vidim da jesi, najiritantnija je Irma - predala je lopticu Sejranićevoj.
Najindiferentnija je Gruja definitivno - rekla je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpoželjnija osoba, pa ne znam. Neka bude Anđela najpoželjnija, jer volim da provodim vreme sa njom - rekla je Čaprićeva.
Najomrženija osoba... - bez reči ubacila je kuglicu kod Cara.
Najnebitnija osoba je... - ubacila je kuglicu Saletu Luksu.

Foto: TV Pink Printscreen

Najomrženija osoba, bila je nekada Stefan Karić, ali sam mu oprostila. Mislim da mu je pogan mojzak i da se kaje zbog toga, takođe i sa Đedovićem sam imala konflikte. Ali je bio tu kada mi je bilo najteže - navela je Miljana.
Najobrženija, za mene ne, jer je za mene bila tu. Ali ono zbog čega mi je loša, je Dejan. Najviše što me je pogodilo to što prebacuje na njega, sve lično preživljavam, tresem se za stolom, plačem, Zola me stalno smiruje. Jedino zbog Dejana biram nju. Svakako ima praba da bude srećna - govorila je Miljana.
Zna se da je za mene najpoželjiji Zola i glupo je da dam njemu. Najviše ga volim na svetu to se zna, zato ću dati Dejanu, kao vetar u leđa. Momak na svom mestu, pametan, dobar, divan odnos prema ženi. Duša me boli zbog svega što mu se dešava - izjavila je Kulićeva.
Najindiferentnija osoba za mene je gospođica Irma, nemam inspiraciju da je slušam, dosadna mi je i namerno provocira - nastavila je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga