AKTUELNO

Odlučio da se povuče iz novonastalih događanja, kako bi sačuvao sam sebe.

U Šiša bar stigao je Miki Đuričić na 'čašicu razgovora' sa Darkom Tanasijevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je Bela kuća postala bogatija za tru učesnika, koliko su ti ulasci poremetili nešto u Beloj kući? - pitao je Darko.
Mislim da ovaj Čorbin ulazak neće ništa promeniti. Ana i Mateja, već se javljaju prve simpatije, mislim da će do kraja nedelje pasti prvi poljubac. Što se tiče Nevene, nije me lepo razumela, samo sam rekao da je nisam prepoznao ali ne iz loše namere. Neke stvari su mi čudne, evo Dejan i Dalila. Dok je bila sa Carem u vezi, nije ga fermala pet posto još ga je i vređala, a sada kao ima potrebu da priča sa njim. Sve mi je to jadno i foliraža. On dečko jadan, nije normalan. Hoće da se pokolje sa Mihićem a kada mu ovaj je*e ženu, nije reagovao. Zato ja mislim da su svi foliranti. Ne mogu da se bavim time jer odmah skoči pogrebno preduzeće na mene, Đedović, Sandra i Ana Spasojević. Đedović je onaj koji kuca sanduke, Fran meri pokojnika, ali jedini problem što je pacijent živ. Ne znam... Na kraju krajeva Janjuš će opet biti beskućnik, pazi šta ti Miki kaže. Dejan totalno pogubljen, sada govori da sve ono što je pričao sa ljudima u svađi nije mislio već je to uradio zbog rijalitija, a to je onda još mnogo gore. Zato i ne mogu da se bavim time, želim da sačuvam sebe, jer niko od njih ne može da podnese kritiku. Mnoge stvari osećam i bolje vidim jer sam ovde prisutan, za razliku od gledalaca koji prate preko televizije - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Cara, on je tek pogubljen. Rekao sam mu sve najgore o njegovoj devojci, ko bi trpeo takvo ponašanje. Sve je ovo cirkus, ne zna se ko je sa kim bio. Nije to sve normalno, ali meni je trenutno najzanimljivije to između Dalile i Dejana. Mene je napao kada sam pokušao da mu indirektno kažem kako stoje stvari, pravio se lud, a sada kao prila sa njom bez problema. Onaj Dejan sa početka rijalitija mi je bio mnogo iskreniji - naveo je Miki.
Što se tiče Saleta glumca,, ja sam stao uz njega kada mu je najviše trebalo. Ne mogu da se bavim njime, mnogo sam se razočarao. Svi za njega govore istu priču, pa nemoguće da svi ljudi lažu. Ljuti se na mene što sam iskren, smeta mu to. Čuvam svoje živce i ne mogu više da se svađam sa ljudima - rekoa je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga