AKTUELNO

Ovako ih je okarakterisao!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Lepog Miće. Naredni budžet bio je za Anu Jovanović:

Devojka od 19 godina ušla u rijaliti i pokazala kako se to radi. Ona je uzela sve i pokazala kako se ima svoj stav. Moja mezimica i dobiće srednji budžet - rekao je Mića.
Nikola Grujić, sjajan čovek, porodićan a dobio titulu ljubavnika, a nikoga nije je*ao, ljubio vatao, a svi opleli po njemu. Nije obranio ljude, a ni sebe. Pokazao si da štitiš porodicu, ali i dosta labilnih. Imaš 6 meseci da kažeš ženi da si pogrešio, evo ti mali budžet - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dino Dizdarević, ja sam mu zamerio ponašanje sa Olgom, tako se ne ponaša mušklarac. Ti si neko ko je trebao da pokaže sebe u najboljem izdanju, meni je nezamislivo da nemaš devojku ovde, ni ti, ni Mihić, ni Sandi. Meni je to nejasno - rekao je Mića-.
Što se tiče Olge, jesam ispao loš, a ja ovde ne želim da budem ni sa kim u rijalitiju na silu - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandi i ja smo imali odličan odnos, ali onda su se desile stvari. Kada ukradeš nešto nekome, vrati pare, nije to interesenanto. Ja ne mogu da verujem da si ti toliko puta ukrao pare, i ti si mene tada uvredio. Sandi je meni dao veliki budžet, a smatram da neke stvari nisu u redu, ali ne dozvoljavam da neko tako radi te stvari, - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je dao Mateji srednji budžet, a onda komentarisao Mikija i Baneta Čolaka:

Sa vama sam sjajan iako imamo sukobe mišljenja, i zua obojicu ide srednji budžet - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N.B.

#Zadruga