AKTUELNO

Padaju maske!

U toku je porodični sastanak, zadrugari glasaju za ukućanina koji se pravi pametan a to nije. Sale glumac je došao na red i ponovo isprovocirao Stefana Mihića.

Foto: TV Pink Printscreen

Treće mesto je moj drug Sandi Kojić. Praviš se pametan, kradeš, obijaš... Nisi razapet na krst jer te svi gotivimo, a nisi svestan da ćeš ostati do Zadruge 8 da otplatiš sve što su uzeo. Pamet u glavu, spusti loptu i vodi računa. Prestani top više da radiš... Svi ti gledamo kroz prste, pazi šta radiš... Na drugom mestu je Viki, pravila se pametna, uletela u vezu sa Markom, zaljubila se a sada hoće na kapiju. Treba da stegne zube i da vozi... Prvo mesto... malo blaža kombinacija od ovih prethodnih... Aleks ušla si ovde, smuvala si se sa Markom samo zbog Janjuša. Sad juriš njega ponovo, a jasno je ko dan od kad si ušla da ti je bio meta. Moram navesti i Stefana Mihića iako je moj prijatelj, imao je očajnički potez samo da bi ostao u rijalitiju - govorio je Sale glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Nabijem vas na ku*ac klošari, misliš li da je meni lepo da budem ovde bez para? Klošari! - vikao je Mihić.
Odeš u kupatilo, ka*aš Deniz, samo da bi ostao u rijalitiju, meni je to jako loše - nastavio je glumac.
Nemoj da ti se izd*kam u facu da bi ostao u rijalitiju! Sram te bilo, ti si mi neki prijatelj! - vikao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti smrdo jedna, neću više da ti dajem na značaju. Ti nisi normalna žena - viknuo je Sale.
Nikada nisam glumila neku sveticu i nešto što nisam - ustala je Irma.
Ovde se je*Uu za pare, a ona se je*e za nešto drugo - nastavio je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo mesto je Car, uvek ima manipulativna izlaganja i za publiku i za mene. Postupcu mu nisu pametni, a previše se pravi inteligentan. Videli smo mnogo toga sa Majom, prvo hoće da je ostavi pa plače za njom. Dalila takođe, rekla je da ne razgovara sa Carem a juče čujem da pričaju najnormalnije. Naveo bih i Irmu, ona samo traži kadar, Dalili se šlihta... Sve su to provaljni postupci. Videli smo i Mihića kako skaće... - govorio je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga