AKTUELNO

Haos!

U nastavku radio emisije Amnezija, Nenad Aleksić Ša ugostio je Lepog Miću koji je prokomentarisao sve ljubavne odnose u kući. Nakon njegove surove istine, u radio je upao i Filip Car, pa priznao da li se kaje za svoje ponašanje!

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ćeš malo konkretnije opisati šta misliš o sinoćnim dešavanjima u kući - otpočeo je Nenad.
Mogu da kažem da se u Zadruzi stvari odvijaju kao na traci. Kad ljudi kažu u besu nešto, to se u prijateljstvu ne dešava. Odnosi su takvi zato što druženja nisu iskrena. Jedno pričamo, drugo radimo, a treće mislimo. Imamo dva drugara koja nisu rešili neke stvari ranije. Oni se znaju dugo vremena, spolja su se družili, ali vidi se da nije baš tako jako. Odnos Dalile i Cara, ja sam znao da će do haosa doći kada je izgubio pare. Treba malo da spusti loptu, pun je negativne energije. On ima problem, psuje, lupa, udara, a posle se kaje. Treba da spusti loptu u svemu i da se sabere malo. Neke stvari su bolesne, a preko toga prelazimo. Ja sam čovek u godinama, ja nemam problema nikakvih. Ja sam ovde jer mi je ovde okej. Ovo je neki posao kojim se ja sada bavim. Video sam Gruju danas, čovek kao da je došao sa ratišta. Rekao sam mu da se obesi slobodno. To su bolesne stvari! Nevena ima sukob sa Luksom i sa Krletom, pa posle došla u sukob sa Zolom. On nikada ne brani devojke, on to nema u sebi. Zolu to ništa ne intresuje. Kada sam joj govorio da ne radi to, ona mi je rekla da joj kombinacija odgovara. E onda ne očekuj odbranu od bilo koga. To se gomilalo i onda je sve eksplodiralo. Rekao sam da Car mora da se smiri i da spusti loptu inače neće biti dobro. On je nervozan po ceo dan - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad su bile pobacane pare, svi su pokupili pare sa poda, iako je bio haos sa strane - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko je postalo nenormalno normalno! Svakodnevica je postalo to što se dešava u kazinu i pabu. Nije ništa rešivo zato što se problemi rešavaju odmah. Ja sam najbolji prijatelj Matoroj zato što sam joj u startu rekoa da to nije za nju, a ne onda kad se zaljubi. Matora svaki put ima problem kad se zaljubi. Kad krene, tad je treba zaustaviti, posle je kasno. Aleks sam rekao da je to što radi ružno! Aleks je napravio već četiri puta napravila grešku! Rekao sam joj da ne radi to sa ženom koja se zaljubila. Ja sam govorio na vreme za jednu i za drugu! Matora se zaljubila po stoti put na boelstan naćin. Ona zna da ja njoj, kad se sve sabere, da ću ja biti tu. Ovde nema prijateljstva, sve je lažno. Dalila i Car stalno raskidaju, ima strasti, ima emocija. Meni je to postalo čudno i bolenso. Ja gledam da im pomognem, da ih zdravo kritikujem. Sve se govori za njegovo dobro. Sto puta isto radi, ne vredi. Ja bih nekog morao mnogo da mrzim da bih krenuo na njega - zaključuje Mića.

U radio je ušao i Filip Car koji je pričao o svojim problemima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih rekao teška srca da se slažem sa Lepim Mićom i da nemam ništa da kažem u svoju odbranu. Ja sam svesatn da grešim. Nisam rođen da sprovodim nervozu, niti da se nerviram. Žao mi je bilo kada su se Zola i Janjuš krenuli da se svađaju, ipak su drugari. Žao mi je za ovo jutros što se desilo. Mislim da sam iz svoje dobre namere, da Dalila bude bolje, unazadio sebe. Više ja nisam bio ja. Jutros je bilo, izgubili smo pare, imamo para - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.