AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Iako su seli u pušionicu kako bi probali da reše probleme, Dalila Dragojević i Filip Car su uspeli da se ponovo posvađaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si takva kakva jesi? Ponašaš se kao k*čka - rekao je Car.
To je moj odbrambeni mehanizam. Tebi i kad je dobro sa mnom, ti tražiš loše. Živiš u problemu. Ja ne želim da se vraćam u taj odnos - dodala je Dalila.
Ne, ja sam taj koji ne želi da se vraća, nisam govorio šta mi je smetalo ovih dana - rekao je Filip.
Ne možeš da prebaciš sve na mene. Ti si stao u zaštitu nje, ja sedim ispred TV-a, ja, kojoj si tos ve uradio - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ja da radim kad ti hoćeš da iznosiš stvari ispod pokrivača, pričaš mi ko me j*be. Ja jesam kriv za ovu situaciju - priznao je Car.
Ja samo hoću da ti kažem da moju emociju prema tebi ne porediš sa k*rvetinom koja je sve uradila zbog priče. Ja neću to dozvoliti da ta devojka bude paćenica na osnovu tebe i mene. A sa kim će ti da budeš, to me ne zanima - rekla je Dragojevićka.
Doteraćeš me u ozbiljne probleme. Evo, sad ću da vam dam ono što vam treba svima. Napravio sam problem sa njom, ali ti se zapitaj kako se sve to izdešavalo. Od kad sam ušao u tvoj život, samo problemi - poručio je Car.
Nije istina, imala sam i lepe trenutke - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Probiću glavu kroz zid. Ja jedno, ona... Hajde, izađi, skloni mi se sa vidokruga - rekao je Car i isterao Dalilu iz pušionice.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.