AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija "Gledanja snimaka", a voditelj Darko Tanasijević je zadrugarima najavio naredni prilog u kom su zadrugari imali priliku da vide kako Miljana Kulić kroz suze izjavljuje ljubav Nenadu Bebici Macanoviću, pa ga moli da joj donese lek.

Miljana je poželela da čuje druge, pa je Darko pozvao zadrugare da prokomentarišu, pa je prvi komentarisao Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ne može da donese odluku na prvu loptu i da treba da pusti vreme da vidi da li tu ima emocija ili nema. Ovime pokazuje da daje Miljani i njihovoj vezi na značaju i da želi da razuveri ljude da tu nema ničega. Što se tiče Miljane i Zole, naravno da ne možete da prestanete da volite za to kratko vreme. Ovime dovodi u jako neprijatnu situaciju osobu koja je stvarno poštuje i voli. On se okrenuo danas 20 puta da vidi da li je ona tu. Neke sitnice radi, koje niko ne bi radio...Ako Miljana ne voli njega, a voli Zolu, niko ne bi trebao od nas da je gura tamo gde joj srce neće, makar joj bilo najgore - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić je sledeći dobio reč.

Miljana je ustvari malo dete. Njoj je žao, pa je zato mazila njega po ruci. Nenad je isto malo dete, kojem je uzeta igračka. Do ovog razgovora je moralo doći, ja sam bio za to. Šta ja Miljani zameram? Nemaš ti šta njega da buduiš, boli te du*e, zbog Nenada. Mi smo u šoku kako se on ponaša prema njoj, on je čovek za nju. Ona je takva, neuračunljiva je. Kad nije po njenom, ona će ti sve najgore reći, pa kad joj dođe do glave, ona se izvini. Hoću da kažem, trebalo je doći do tog razgovora. Nema ti šta dalje da ideš ponovo kod njega. Slažem se sa Anđelom. Ako će da spava, boli te du*e, nek gubi honorare. Ko ti želi dobro, ne želi ti Zolu i obrnuto - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš je dobio reč.

Ja sam u radiju rekao, šta sam rekao. Mislim da većina ovde nas mislila da je on fejk i da je došao da se sprda sa Miljanom, da se pravi neka priča. Ja posle jednog ili dva razgovora sa Nenadom, on je zapravo ono što priča. Znam i auto kako izgleda. Miljani nije prestala emocija - rekao je Janjuš, pa je Karić dobio reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Nažalost se vidi da se zaljubio, ali mora neke stvari koje Miljana priča, da izmeri dva tri puta. Ona ima neku tu grižu savest prema Zoli - rekao je Karić.

Marko Osmakčić je dobio reč.

Mislim da Miljana i dalje voli Zolu, a ako hoćeš iskreno, mislim da ga više voli sada nego ikada. Je**ga, ona voli njega i mislim da Bebica to zna, boli ga ili nešto, ali sam gledao ponašanje Bebice na klipu. Dobijam sebi lagano odgovor, neću ga izneti. Nek vreme pokaže šta ja mislim. Miljana mi je enigma bila, a sad kad gledam u njega, više se raduje klipu nego ja. Ja sam pi**in dim za njega. Neosporivo je da ona ludo voli Zolu, možda čak i najviše nego ikada - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga