AKTUELNO

Prljav veš izašao na videlo!

Nakon što su se nominacije završile, počela je igra istine. Dejan Dragojević je postavio pitanje Anđeli Đuričić koja je rekla šta joj je Mateja predložio. Mateja je iz revolta prema tom iznošenju prljavog veša rekao sve i svašta Anđeli, kao i ona njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle 26 dana je udata poklekla - rekao je Dejan.
Eto vidite, on će da pokaže svoje pravo lice. Sada živi u ubeđenju da je sa Dalilom jedan - jedan - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo je ružno da se ja dovodim u situaciju da te povezuju sa svim ljudima iz kuće. Pitaš devojku bivšeg muža vezaano za tvog bivšeg. To su tvoje manipulaciije - dodao je Car.
Onu noć kada smo imali raspravu, ti i Mateja smo imali raspravu, on je tebi psovao sve i negde sam indirektno rekao da neću da te komenntarišeš sve to. Kako sada ti komentarišeš sve ovo, štas e dešava između vas? Šta ej on tebi rekao, šta ti je obećao? - Dejan Dragojević je postavio pitanje Anđeli Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, pre par noći, Mateja je imao za mene jedan predlog. Pitao me je koji je moji cilj. Ja sam rekla da je moj cilj da uđemo u vezu i on mi je rekao da nije spreman za vezu i neće da se veže sa mnom i ima neki predlog. Ja ga pitam kakv predlog ima, onda mi je on rekao da ima predlog za mene. Ja mu rekla da mi kaže i on mi kaže: Pa, ti i ja bi mogli da nastavimo odnos u kojim jesmo i onda se smuvamo mesec dana pred kraj. Ti da ispadneš devojka koja se izborila za ljubav a on da ispadne šta god... Ja ne mogu da verujem da ja njega nisam provalila kakav je. Rekao mi je da ga ja ne radim i da bi on bio robot. Da sam ja zaljubljenja u njega, ali da mi se desi ono što se Tari desilo, šta ja imam od toga. Možda sam te ja i zavolela, na žalost. Ja da želim rijaliti, ja sam mogla da se muvam sa svima. Ja sam se zaljubila u ovog dečka i žao mi je što ovo iznosim ali ostala sam u šoku. Naredno jutro, on mene pita da li sam razmislila o toj ponudi. Ja ne prodajem sebe zarad rijalitija. On jeste popio, ali on svesno se osmehuje Ani na žurci. Meni je prekipelo sve, on je bio sinoć jako bezobrazan. On je kompleksaš zato što imam šta da kažem, on me je sputavao za to. Znači, ja monstrum nisam!

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti danas i mene lagala da ne bi bila sa mnom? Ja za tri sekunde mogu da budem sa tobom. - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne proajem ni za šta! - dodaje Anđela.
Ti si jako namazana i bezobrazna! Ja sam juče u Pabu juče pred Mićom, kada smo pričali o našem odnosu rekao da nisam zaljubljen u nju. U meni ne gori, ne mogu, nije mi to to. Ona mene ubeđuje da se ona meni sviđa. Ja joj kažem, ajde bićemo zajedno ali kad izađemo, nikom ništa. Ti si toliko pokvarena osoba. Ova devojka je toliko zlo, ja samo želim da se skloni od mene i to je to! Nije prvi put da radi takve stavri. Za mene si mračna, prekriveno zlo. - rekao je Mateja.
Ti tražiš korist kod devojaka ali kod mene ne možeš to - dodaje Anđela.
Da li sam te ikada zavlačio? - upitao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, da! Ti ne znaš da budeš zaljubljen, ti samo gledaš korist. Ja sam te štnula jutros. Biće mi teško ali neću se ponižavati više, izneću na videlo sve jer ja nisam loša osoba. Ti i ja nećemo da pričamo jer nemaš kredibilitet da mi kažeš bilo šta. Ti si ostao iza mene u mojoj dalekoj prošlosti. možeš da se inatiš i da radiš bilo šta. Ja ću da budem sa nekim ko će me voleti i to je to. Ti si budala zato što si mi verovao, ego ti je prodrman na maks. Kad si iz nervoze smiren i ne znaš šta ćeš od sebe, to je bitno. Ja sam neiskusna i meni je drago zbog toga. Tvoje manipulacije na mene ne utiču. Ja sam dokazala da sam zaljubljenja u tebe - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja hoću da se igram rijalitija, tako je. Ne ulazim ovde da se vezujem. Ja sam probao da ti kažem, mene boli ku*ac. Ti se opameti i sada se mani tih osećanja jer si shvatila u koga si se zaljubila. Ja sam srce kući ostavio - rekao je Mateja.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.