AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", koju vodi voditelj Milan Milošević. Naredno pitanje od strane gledalaca, postavljeno je Nenadu Macanoviću Bebici:

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto štipaš Miljanu kada niko ne vidi? - upitao je Milan.
To je bilo danas u sobi kada se pravila luda, pa da joj skrenm pažnju, nisam znao kako drugačije da joj skrenem pažnju. Miljana nosi tampone za uši da me ne bi slušala - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Napolju me nikada nije uštinuo a odve često. Stalno ima potrebu da me štipa. Danas me štipa za nogu kada niko ne vidi. Rekal sam da više neću da pričam sa Zolom, da bi on mene opet napadao, on odlično sve zna. U redu kada mi legnemo u krevet i kada se grizemo - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam navikla da Miljana sve iznese. Ti njoj zameraš tamo, štipaš je, onda dođeš ovde a ona ispada ovde ono što ti vidiš. Ti ćutiš i ispadaš mukica a ona ispada karakondžula - doaje Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola joj niakda to nije uradio. Jako je ružno to što radi i to što je pitao kao: Ajde reci zašto sam te uštinuo. Meni to nije normalno. On joj sve zamera, što onda ćuti i laže. Na kraju. ti i ja imamo okej odnos, ja mogu da pomislim da ćeš da budeš neko ko želi da bude ovde do kraja. U nedelju si rekla da nećeš da gledaš Zolu pa opet isto - rekao je Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno da Miljana svaki dan kaže da neće raditi neke stavri i opet radi, Neko se je*e sa tobom i gleda bivšeg... Da li je to normalno, meni to nije janso - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne postoji razlog da je štipne. Nikome nije jasno, pored svega što se vdii,ti kažeš da joj veruješ. U svakom slučaju, ti možeš njoj da veruješ ali moraš da kažeš ovo što vidiš - rekla je Sandra
On će ispasti nasilnik. Vidiš, šta će, on nema kud - rekao je Janjuš.
On veruje da ga ona voli, kao što je Dalila videla Cara i Anu, Dalila je videla ljubav - reko je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.