AKTUELNO

Au!

Nevena Savić je na igri istine pitanje postavila Marijani Zonjić:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si htela da se osvetiš Viktoriji ili si zaljubljena?
Htela sam da izvređa Viktoriju, da mu se osvetim. Kada sam saznala da je ona želela da ode kući, ja sam se osetila krivom zbog toga. Meni ona nije ništa kriva, on je kriv. Ona ima problem kada je on sa mnom. Ne želim više da se spuštam, na taj nivo - rekla je marijana i pitanje postavila Miljanu: Šta misliš šta sada Miljana i Siniša misle posle svega o Bebici?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, verovatno su zatečeni jer se ovako nije ponašao. Mislim da im ništa nije jasno i da ga ne prepoznaju. Nikako nismo mogli da ustanovimo te laži. Uhvatila sam ga u laži, neće čovek da kaže istinu. Ne bih pomislila da ga uvedem ovde da sam znala da je takav. Opet mene grize savest što sam pregruba bila prema njemu - rekla je Miljana i pitanje postavila Mikiju Đuričiću - Da mi kažeš iskreno tvoje mišljenje, zbog čega ako nekaoga toliko voliš (mislim na Nenada) imaš potrebu da lažeš?

Foto: TV Pink Printscreen

On je tip koji misli da ženu treba da fascinira tim parama. Nije on jedini kojji se tako predstavlja. On je tip koji misli da ženu može da fascinira novcem. Činjenica je da je on vezan jako za tebe. Svima je jasno da ti voliš Zolu i on sve to vidi, to je činjenica. I najpametniji ispadne glup kada se zaljubi. Dok si bila sa Zolom, lagala si mnogo puta da bi ga povredila, rade to ljudi, On je hoće da ostavi takav utaisak, on želi lažnu sliku o sebi. Postoji mogućnost da čovek nije normalan i da se lažno predtavlja. Nije normalno da se neko veže za tvoje dete a svoje ne pominje. Njemu nije noralno da mu ne smeta to što radiš sa Zolom. Kad bi ludak znao da je lud, on ne bi bio lud. Nije normlano da on i dalje želi da bude sa tobom. Ušla si u vezu sa njim a i dalje voliš Zolu. Ne treba ti ni jedan ni drugi. Kada si u vezi, ti si u satnju da uništiš sve oko sebe, gledaj sebe i veruj mi - rekao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.