AKTUELNO

Haos!

U toku je izbor za najvećeg emotivnog manipulatora u Beloj kući. Naredna koja je ustala bila je Jovana Tomić Matora.

Ovde ima previše va*inalne manipulacije, ali ove godine je mene zaobišla. Ovde je Mimas manipualtor, ona mi nije jasna zbog odnosa sa Grujom, takođe Osmakčić, ali on je iskren manipulator, i naravno Bermudski trougao - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su svi smešni. Meni nije jasno, što tako pričate, ti si prva navodila Aleks za to, a sada ćutiš, na kalkuliši sa sobom. Ja mogu da se vodim onim što sam čuo, navodim Dejana jer je Aleks rekla, navodim Aleks, jer je Matora rekla, navodim Mateju jer je Anđela rekla , ja ne volim nikoga i mene niko emotivno ne može da izmanipuliše. - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je još jedan dokaz kakva je Jovana, pljuje me na intervjuima a onda spušta loptu sa mnom. - krenula je da priča Aleks, a onda je Matora skočila.
Ja mislim da ti foliraš, ali nisam ti bila rijaliti priča, prijalo ti je što sam te ušuškala, a ovo da nećeš da mi pružiš ruku nema smisla - rekla je Matora.
Ne znaima me! Ja ću anvesti FIlipa Cara, Bebica je tu, jer ucenjuje Miljanu sa porodicom i Miljana je tu - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.