AKTUELNO

Poveli nikad iskreniji razgovor!

Nakon što su sabrali utiske posle emisije "Uspomene zadrugara", Milana Šarac Mima i Nikola Grujić Gruja su seli na kauč, te su rom prilikom porazgovarali o njenom video prilogu u kom je bila prikazana njena porodica, ali i fotografija sa Borom Santanom.

Tvoj početak izlaganja, to sam čula, ali kraj nisam. Razmišljala sam o njima, bila mi je samo ta slika u glavi. Htela sam da prokomentartišem još nešto, ali nisam ništa rekla, kao i obično - počela je Šarčeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je neko, bilo ko, od ljubavnih parova, ustao i rekao, da nisam spomenuo ništa, a mogao sam da spomenem sve, ja najsavršenije moguće sve, ne da bi imala raspravu. Ja te razumem, jer si imala ovo u glavi, ali sam ti samo rekao: "Pa šta god da si pričala, nisi mene spomenula". Nisam ti kljucao u glavu - rekao je Gruja.
Ja sam počela, ali sam se spetljala - rekla je Mima.
Da si ti neko ko priča o tome stalno i iznosi taj stav, boleo bi me ku**c što nisi sad rekla - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ti nešto nisi pričao pre - promumlala je Mima.
Ja? Prvo, ja ginem , javno se ponižavam, prvi sam koji potencira da se pomirimo, ja sam taj koji je uložio sve u nas. Prešao sam preko svega, preko čega nisam smeo, a taman posla da nisam pričao koliko te volim i šta planiram sa tobom - rekao je Gruja.
A dobro je**te, ova će da mi ispira mozak pola sata...Jedan klip gde pijem, pa drugi. Užas! (smeh) - rekla je Mima.
Drago mi je što sam vas video na okupu, da ste zajedno na moru. Meni je to najupečatljivije, ne vidim nekog, da ga ne imenujem. Ne vidim ni sliku, ni ono što je bilo, već sam prošao to - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je iznerviralo to što kreće, eto, ajde Bora, potezala se ta priča. Ja sam priznala da sam bila sa njim - erkla je Mima.
Da si ti to na početku rekla jednom - rekao je Gruja.
Da ja nisam imala komunikaciju sa njim - rekla je Mima.
Dobro je da shvataš nešto i nemoj da se čudiš što će da pričaju svi o tome - dodao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je što je u snimku bilo vše gde ja tebi govorim da te ne volim, kako sam htela da te udarim. Klip gde sedimo ovde, pa onda Car govori da te ne volim - govorila je Mima.
Ja ti govorim već mesecima da ti tu sliku odaješ i da ja zbog toga patim. O tome ti pričam već mesecima, a ti to nisi promenila, a onda ti je sada krivo. Svi su mislili da igraš rijaliti, da me ne voliš, da jedva čekaš da izađeš da se provodiš sa drugaricama. Seti se mojih reči u decembru, pre nego što smo ozvaničili vezu. Da ćemo izaći odavde ruku pod ruku i da se nećemo rastajati. Tad kad si ti to meni obećala, ja sam video nas kao neke koji će da se bore. Da ti poštuješ mene i sebe, odavno nas niko ne bi komentarisao. Da si slušala moje zamerke, ja ne bih delovao kao psihopata. Delovao sam, jer sam imao strah da te ne izgubim, delovao zato što sam ti želeo najbolje i što su me bolele stvari koje ti ne priliče - rekao je Gruja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.