AKTUELNO

Šok!

U toku je porodični sastanak, zadrugari biraju ko je po nihovom mišljenju najbolji, a ko najgori učesnik.

Ne sviđa mi se jer je naveden moj drug Aca, za mene se nisu snašle osobe koje osobe koje ne znaju da kažu na kontruktivan način. Ne treba da se sukobljavate sa ljudima koji su nekada bili diskvalifikovani. Kristijasne, ovo sde odnosi na tebe, ali i ti povećaj svoj prag tolerantine. Nije mi snađen Danijel, koji je na sve načine pokušao da uđe u rijaliti, nema ga nigde, Bakša takođe. Sofija Una se pogubila u svojim lažima, ne zna da li se zobe Sofija ili Una. Adam se takođe nije snašao. Ovde u prvom planu bude nekultura u prvih mesec dana, a posle je oni dobri izađu na videlo. Konkterno Boža se najmanje snašao, njemu mesto nije ovde - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se Jovana nije snašla, zbog toga glasam za nju - kazao je Robert.
Po mo mišljenjuu su se najmanje snašli oni koji prave lažne priče, pa pošto poto žele da uđu u vezu sa nekim. Dvoumim se između Bože i Roberta, ali neka to bude Robert - kazala je Jovana.
Jovana, mislim da je bolje da ispadnes ono što jesi, a ne da glumiš neke stvari, to je moje mišljenje - reao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih volela da kažem da ovo nije nikakva uvreda. Adam se najmanje snašao po mom mišljenju - rekla je Cveta.
Kruela De Vil, gde si - kazao je Adam.
Po mom mišljenu si odličan pevač, ali nemaš šta drugo da pokažeš. Ideš i pokušavaš da izazoveš neke svađe. Kristijan i Barnko su se svađali, ati si pokušavao da napraviš još bveći problem. Kristijana zabole za tebe, a ti si se ubukao u njegovo du*e - rekla je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.