AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem.

Zvezdan Slavnić, nastavio je svoju potresnu ispovest i progovorio o novom odlasku u zatvor ali i novom životu koji je započeo nakon svega.

Foto: TV Pink Printscreen

Tih sedam i po godina u zatvoru, verovatno su ti bile kao večnost. Koliko ti je bilo teško sedeti u ta četiri zida, dok tvoji vršnjaci izlaze, piju i žive? - pitao je voditelj.
Gledao sam na to sve kao nastavak onoga što sam radio. Nisam dao sebi da padnem, kako mi ne bi bilo još gore. Držao sam do sebe, drugačije nije moglo - odgovorio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina, da kada si izlazio na vikende, nastavljao si da praviš haos? - nastavio je Milan.
Pa nije baš tako. Desilo mi se, da me je jedan čovek ponizio, pa sam mu lupio šamar, ali u to vreme se o tom jednom šamaru pisalo mesecima. Bio sam kažnjen i nisam više dobijao tako često izlazak - odgovorio je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si izašao iz zatvora, ostao si u tom svetu, tom kriminalnom miljeu na neki način? Nije te zatvor promenio? - govorio je Milošević.
Žao mi je što nije, ali nije. Neminovno je bilo da ću ponovo završtiti u zatvoru - rekao je Zvezdan.
Koliko si dugo bio na slobodi do sledećeg zatvora? - pitao je Milan.
Tri godine sam bio na slobodi, pa sam nakon toga uhapšen zbog navodnog dilovanja droge. Tu sam već bio žrtva, da bi neke druge ljude lakše osudili. Jednostavno je lakše da ja budem taj koji je kriv, nego neko drugi. Mene je pratila ta javnost, ta priča 'Mokin sin', sve to ide lančano... U Kruševcu sam bio dve godine u istrazi. Trebao sam da odležim deset meseci u Mitrovici, ali je bilo skraćeno... - govorio je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si sada čist? - pitao je Milošević.
Jesam, čim sam ovde. Pre godinu i po dana sam izašao iz zatvora. Nadam se da sam sada doktorirao, da ne kažem završio doktorat i da ću se okrenuti nekom drugom i novom životu - govorio je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da je Zvezdan sa ženom započeo biznis. Znam da je započeo neki život i treba. Da se razumemo, svako treba da dobije novu šansu, evo, kao i Kristijan. Svašta je proživeo i doživeo, a ljudi ga sada vole kao i zabavljača i nekoga ko je šoumen. Svako treba da pokaže i svoju drugu stranu, želim mu sreću da pokaže to drugo lice. Svako treba da ima novu šansu. Nije lako nositi taj krst sa sobom - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš li da shvatiš ovaj ulazak u Zadrugu, kao neki svoj početak? - pitao je Milošević.
Naravno, da nisam ovde ušao, možda se nikada ne bi završilo ovo 'putašestvije' koje imam. Kockanje sa slobodom, nije lako, to Kristijan zna. Nisam došao ovde da stavim slobodu na kocku, to bi bilo za moje bližnje i mene kobno. Jeste, ovo je moj početak - odgovorio je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.