AKTUELNO

Otkrili svoj stav!

Zadrugari biraju ko je najbolja osoba u kući, po njihovom mišljenju. Naredni je stav izneo Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, gde je Ina? - upitao je Brendon.
Ne znam, onaj ko je prema svima dobar, nije dobar, nego glup, ako mene pitate. Neću da navodim one sa kojima sa dobar previše, a ni one sa kojima nisam dobar. Ja mislim da je ova osoba jako lojalna prema prijateljima i porodici. Za mene je to Matora - rekao je Zola.
Osoba koja razvlači krvave uloške, ne može da bude dobra osoba - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić je neko ko je hjako pošten i iskren. Najbolja osoba ovde je Miki - rekao je Mikica.
Ne vidim da ovde ima pšreviše dobrih ljudi, darežljivost nije odlika previše dobrog čoveka. Slađa je jedna od dobrih ljudi, pored nje su tu Ša, Miljan, Zvezda, oni su jedini tu bili uz mene kada je bilo potrebno, ja od njih nisam osetila zlu nameru. Nadam se da ću sa njima ostati u dobrim odnosima, sva druženja ostala su tu da čisto ubijem vreme - rekla je Milica.
Dobar dan svim zadrugarima. Za mene su jedni od dobrih ljudi Ša, jer je tu za svakoga. Možda bih najviše Zvezdana itvojila - rekla je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar i lud je jednako. Miki Đuričić je jako puta bio izneveren, ali je nastavio da širi dobrotu. On je uvek davao, zato što je mislio da tako treba - kazao je Marko Smiljić.
Najbolja osoba po mom mišljenju je Dijana, ona je jako plemenita osoba i izdvaja se sa svojom toplinom koju ima u očima - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: S.Z.