AKTUELNO

Mozzart daje najveće kvote na svetu.

Posle dana sa "tankom" ponudom, došlo je vreme za bogatiji meni. Na programu su vanredna kola u najjačim evropskim ligama, tu je standardno i Čempionšip i brojni Kupovi, a bukmejkeri Mozzarta su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Jedna od njih je na slavlje Barselone protiv Osasune u Pamploni, a Mozzart daje najjači koeficijent na planeti i na trijumf Štutgarta u sudaru sa Hertom, kao i na pobedu Porta na gostovanju Mafri u sklopu Kupa Portugalije. Susret sa El Sadara gde stiže Barsa, kao i sve mečeve Primere, možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju.

OSASUNA - BARSELONA (UTORAK, 21.30), DVOJKA 1,63

Barselona se suočava sa teškim testom u Pamploni, gde je očekuje Osasuna koja je u formi. Domaćin je pobedio Seltu u Vigu 2:1 tokom vikenda i pozicionirao se na peto mesto na tabeli i bez poraza je u četiri minula susreta, u kojima je zabeležio tri slavlja i remi. Barselona je takođe uživala u pobedi za vikend, savladavši kod kuće Almeriju sa 2:0 i zauzela je prvo mesto u Primeri iskoristivši poraz Real Madrida. Koliko god da je Osasuna bila dobra poslednjih nedelja, kvalitet Barselone je viši, a zanimljivo je da je tim iz Pamplone igrao 2-3 na 10 od 13 mečeva ove sezone.

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond


ŠTUTGART - HERTA (UTORAK, 20.30), KEC 2,10

Štutgart nije loš na domaćem terenu i odnedavno bodove osvaja isključivo kod kuće. Tamo su Švabe prilično agresivne i dobile su tri utakmice zaredom, stvarajući uvek veliku opasnost pred golom protivnika. Međutim, neuspesi u gostima su do sada sprečili ekipu da izađe iz zone ispadanja i u odnosu na Hertu je inferioran samo po dodatnim pokazateljima. Herta nije imala sreće u poslednja dva kola i nije uspela da ostvari pozitivan ishod ni u jednom od ovih mečeva. Berlinski tim poražen je u obračunu sa Verderom iz Bremena (0:1), a onda i od Bajerna (2:3). Ovi neuspesi su Staru damu gurnuli na 15. poziciju.

MAFRA - PORTO (UTORAK, 21.45), DVOJKA 1,25

Tražeći treću uzastopnu pobedu prvi put od novembra 2021. godine, Mafra će u utorak biti domaćin Portu u četvrtom kolu Kupa Portugalije. Zmajevi su svoju odbranu trofeja u Kupu otpočeli ubedljivom pobedom nad Anadijom sa 6:0 prošlog meseca, i neporaženi su u šest uzastopnih utakmica u svim takmičenjima. Mafra je drugoligaš i nalazi se na 11. mestu u konkurenciji sa 15 bodova posle 12 kola, dok je Porto posustao u Primeiri i zaostaje osam bodova za liderom Benfikom, ali je uspeo da se plasira u nokaut fazu Lige šampiona.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor: