AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zvezdan Slavnić otvorio je dušu Zorici Marković, te joj je rekao da neće dati prostora Ani Ćurčič da govori o njihov odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne tražim da se pomirim sa Anom, samo da me ne dira. Ako je ona sve ovo trpela godinama, onda to mnogo govri o njoj. Ja joj nisam prišao da bih se mirio sa njom, nego mi nije jasno to njeno ponašanje. Da znosi prljav veš ne može. Onda ću da joj lupam tiganjem danima, dok je ne izbacim iz takta. Ona je ko Bambi na ledu. Ne vredi da je uništim. Ako je došla ovde da priča o ljubavi neka govori, ako je došla zbog nekog drugog razloga, onda mogu i ja da pričam - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što joj braniš da priča? upitala je Zorica.
Ne može da me provocira. Ona je bila uz mene kada sam išao na operaciju. Meni može da svicne čuka, ona to zna - rekao je Zvezdan.
Ne zastupam ni njenu, ni tvoju stranu. Ona je pričala sa mnom o tebi nekoliko puta. Nije te pljuvala kod mene. Budi gospodin, podnesi sve. Ona je meni rekla da je htela minimalno da priča sa tobom, ali da je kod tebe izazvala reakciju koju nije očekivala - kazala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: S.Z.