AKTUELNO

Nestvarna zabava očekuje ljubitelje live dealer igara u Meridianu - tvoje je samo da se zabavljaš i možeš osvojiti 5% cashback-a svakog dana.

Iskoristite šansu i uživajte u neodoljivoj live dealer avanturi sve do 26. februara. Meridian je pripremio specijalno iznenađenje za ljubitelje ovog tipa igara.

Jedino što se od vas traži, jeste da se zabavljate uz odabrane live dealer igre, kao i do sada. Čak i ako ne budete imali dovoljno uspeha, obezbeđena vam je druga šansa!

Ukoliko na nedeljnom nivou, igrajući odabrane live dealer igre, pretrpite gubitak od 150.000 DINARA ili više od toga, čeka vas druga šansa. Caschback od 5% će biti uplaćen na vaš korisnički nalog, sve do maksimalnog iznosa od 100.000 DINARA!

Obračunski period je ponedeljak–nedelja, a povraćaj novčanih sredstava će se vršiti svakog utorka u 15h na vaš korisnički nalog.

Posetite Meridian – mesto gde magija ne prestaje!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Autor: