AKTUELNO

Haos!

Miljan Vračević i Mikcia Bojanić nastavili su sa raspravom, a priključila im se i Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da sam ljut - rekao je Mikica.
Što si ljut - rekao je Miljan.
Već dva, tri dana me bockaš. Vidi brate - rekao je Mikica.
Maja te je prodala, Bilal mi je rekao jer je ljubomoran od one noći kad je otišao. Bolje da ne teramo dalje - rekao je Miljan.
Ja ti se kunem da reč nisam rekla. Nisam te prodala - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikica je zatim otišao do paba "Prijatelji" i porazgovarao sa Adamom Labunskim.

Adame da li sam te nešto ogovarao i dirnuo otkako smo se posvađali? Niti te pominjem, niti ti želim loše. Miljan mi je rekao... Ne, nema veze. On mi je sad rekao da kad god on vrisne ti kažeš - rekao je Mikica.
Da jeste - rekao je Labunski.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno te ne diram, veruj mi da ti sto želja želim. Trebo bi bar iz poštovanja to da ne radiš, a ti kako god hoćeš - rekao je Mikica.
Kad je bila ta zadnja frka, sećaš se, e to je tad tu bilo. Ti si pričao za mene, a ja za tebe i on ti to sad prebacuje - rekao je Labunski.
Nisi ti bio dobar sa njim tad nego od kad smo se ti i ja posvađali. Pokušao si prvo za Zvezdana, pa za Anu. Ti dođi i kaži meni, ali ako ideš okoloi praviš mi to je kvarno i podlo. Ja sam sa Zvezdanom od prvog dana dobar - rekao je Mikica.
Niko od vas me i ne interesuje više. Počeli ste i vi za mene da pričate sve i svašta. Ti si pominjao sve i svašta. Mene ste pominjali ti i Mića - rekao je Labunski.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.