AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Anđela Đuričić bila je naredna sagovornica Marka Đedovića u Šiša baru, koja je progovorila o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i njenom sukobu sa Anom Ćurčić.

Tri meseca, bilo bi četiri i po meseca zbog druženja, ali eto. Priredila sam mu malo iznenađenje, Matora mi je malo pomogla - rekla je Anđela na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si Ani da je ona neko ko ga potpali, pa ga smiruje. Šta misliš o celoj situaciji - pitao je Đedović.
Nisam se nikada mešala u njihove rasprave. Ja saslušam, jer šta god da kažem biće da ga potpaljujem. Sinoć gledam, rekoh: "Možda je žena spustila loptu". On je otišao nervozan u sobu, zbog Nece i Pece, da joj kaže da ne rade to, gde je ona njemu odgovorila kao u fazonu da njegovi prijatelji ne komentarišu nju. Oni samo imaju svoje mišljenje, niko od njih je nije uvredio, a ovaj ga direktno vređa. I dolazi on, mali nešto dobaci, ne kažem, Zvezdanovo ponašanje je katastrofa, Neca je dete, ali ga razumem jer je on njen prijatelj. Ona je njemu posle svega, posle pet sekundi rekla: "Hajde da razgovaramo". Da li ona to radi namerno, stvarno nesvesno, da li je ona ogorčena?! Ne znam, ali me nervira što ga dovodi do takvih stanja već dva meseca. Ubeđena sam da ga ne voli, da nema gram empatije prema njemu. Svaka reč koju joj izgovori boli ga, znam koliko se kaje. Sujeta joj je povređena, kapiram potrebu, ali dva meseca. Videla sam da ima dobre namere prema drugim ljudima, prema Zvezdanu nema! - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je vaš sada odnos, tvoj i Zvezdanom i da li to utiče - pitao je Đedović.
Ne mogu da kažem da utiče, ne volim da vidim da je nervozan, prenosi tu nervozu na mene. Ne utiče ona specijalno na naš odnos i mislim da dokle god smo svi zajedno u "Zadruzi" ne možemo da imamo stabilan odnos. Meni je sve to okej, samo nek se rešava na miran način - rekla je Đuričićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.