AKTUELNO

Tenzija raste!

Voditeljka Ivana Šopić pokrenula je razgovor sa Sanjom Grujić i Miljanom Vračevićem.

Što se tiče Miljane, imao sam sa njom raspravu, ali se ona predstavila kao moralna. Tu su se ona i Slađa kosile. Mislim da je zagušena na samom početku, sinoć je Mića rekao da je rekla više nego za devet meseci. Ona kada je pričala da je bila sažetija, koja opravdava to sa glumačkom profesijom. Ivan joj je razbio samopouzdanje, ali je inteligentna, samo da je bila karakterno jača...Slađa je opčinjena Majom, slepo joj je verovala. Ne zna gde je Katalonija. Ona ima taj problem što nije prepoznata kako je sebe zamislila, trebala je da se bori i gura - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da se nije videla njena suština - rekla je Ivana.
Ne sećam se tih bezazlenih svađa, volim da se svađam s nekim ko može da me nadmudri, pa da gledam kako ću da ga nadmudrim ja - rekla je Sanja.
Nije bila svoja, a imala je potencijal. Povijala se, a nije trebala. Bilo bi joj teže da je bila istrajnija - rekao je Vračević.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je bila beskarakterna - dodala je Grujićeva.

Voditeljka je poželela dobro veče narednom gledaocu.

Jelena iz Beograda je kraj telefona. Sanja, nemoj da se obazireš na ove isfrustrirane, ti si svetica za Anđelu Đuričić. Nisi brisala međunožje partneru, nisi mirisala prdeže, nisi terala partnera da ti podriguje u usta...Ja sam navijala za Anu Ćurčić, a Vi drugo, vi ste moralni pobednici. Loše je što Anđela i Zvezdan ne peru zube po par dana, Anđela proguta da ne kažem ni ja šta, pa ne opere zube...Kako niko ne pomisli da je Anđela ušla spremna da osvoji Zvezdana?! Ja verujem u to - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je došla sa pričom da je prijatelj moje kuće i supruge, pa smo delili i zadnje parče hleba. Ja sam branio Anu Ćurčić, ne da bi mi vratila to sutra, nego da sam imao stav da je povređena i da joj treba prići. Nije imala nikoga u toj kući, imala je Zoricu. Sa Zvezdanom se jurio, grlio ga, pa kada joj nije dao da spava i tako dalje...Budite dovoljno korektni, pa pogledajte rezonski kako je to išlo. Nisam dao reč jednu da se kaže, sa "donjim domom" sam ulazio rasprave. U nekim momentima sam stavio tu moju ideologiju čak i ispred sebe. Prvi put joj obrazložim zašto mi je paradoks da bude bliska s ljudima koji su uradili stvari koje sui urađene njoj i onda tu kreće foliranje. Ona nema poštovanja prema sebi i prijateljima - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.