AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje u emisiji ''Pitanja gledalaca'' voditeljka Maša Mihailović postavila je Nikoli Bukiliću.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamlaćuješ se sa Teodorom. Šta će to ona, nije tvoj nivo, to ti ne treba - glasila je konstatacija.
Ja sam rekao da mi je draga, ali da mi se ne dopada to što šeta bez grudnjaka, druži se sa svima. Ova mala Anđela je bolja od nje jer ne radi neke stvari kao ona - rekao je Nikola.
Ja sam za skoro trideset godina preživela neke stvari koje muškarci nisu, a kamoli žene. Zbog tebe mi ne pada na pamet da se menjam - rekla je Teodora Balzak.
Miljana, da li misliš da se Bebica primio na Teodoru Delić? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Moji roditelji su gledali na njega kao na sina. Mene je izdao, ur*nirao je na mene i moje majčinstvo. Pričao je da dete treba da mi se oduzme. Ono što je bio sa mnom je lažni Nenad, a ovo sada je pravi Nenad, to je istina.
Bebica mi jako prija, energetski se poklapamo. Smejem se pored njega ui rasoložena sam. Mi smo u prijateljstkom odnosu. Ima jako lep osmeh, prija mi, ali fizičiki nije moj tip - kazala je Teodora Delić.
Ja nemam emocije prema njemu. On je mrtav za mene. Neću im smetati ako tu nešto posrtoji, želim im sve najlepše - dodala je Miljaan.
Ona mi se sviđa u svakom pogledu, moj je tip - kazao je Bebica.
On nema nikakvu manu. Izgled je bitan, ali ne i presudan. Ja bih se sutra udala za njega, jer je on pažljiv - istakla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađana samo izmišlja. Bebica joj je primer dobrog momka, a bila sa Zolom koji nema ništa što ima Bebica - istakao je Mića.
Prijao mi je u rijalitiju, ali ne i napolju, to je činjenica. Bebica je jako pažljiv, galantan i ne koristi žene - rekla je Slađa.
Šta ste ti i Sneža Kušadasi, da li ste dečko i devojka, ili nešto treće? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo sve. Sneža je moj poslovni partner, ja sam svoje predužeće prepisao na nju. Ona je mi je predtavila kao fina, a onda sam je testirao. Otišli smo u market, a pred nekom prodavačicom sam rekao da je to moja žena. Posle nekoliko dana sam je pozvao da spava kod mene, a onda me je odbila. Zaboravio sam da je moja supruga. Otišli smo kod njenog ćaleta, pa je on nju pitao da li se udala. Ona je posle toga sa koferom punim stvari krenula iz kuće. Ova žena je ostala uz mene kad nisam imao ni dinara. Ona je sve od navedenog, jer je uz mene u dobru i zlu - istakao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, ko ti se u kući dopada? - glasilo je pitanje.
Mofu da kažem da sam prisna sa Nikolom, ali ne mogu da kažem da će biti nešto više od toga - rekla je Anđela.

Autor: S.Z.