AKTUELNO

Šok!

Tokom emisije "Pitanja novinara" Darko Tanasijević razgovarao je sa Slađom Lazić Bošković:

Kakvog ukusa je piletina? - pitao je Darko
Lošeg, nije mi ukusno više - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci mi Slađana po čemu se Manuel izdvaja u odnosu na ostale momke u kući? - pitao je Darko
Simpatičan je dečko, ali ništa nešto specijalno. Privukao mi je pažnju najviše, a zašto nemam ni ja pojma - rekla je Slađa.
Svidelo mi se što nisi glumila prepodobnu sveticu i bila si fer i priznala, ali sebe zaustavljaš zbog svoje porodične situacije. On je tu, možete se sklanjati, ali na takvom ste mestu. Koliko će biti teško i da li je moguće suzbiti tu simpatiju i emociju? - pitao je Darko

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće je itekako, ja se nisam zaljubila i mislim da mi nemamo o čemu da pričamo jer se primeti i ta razlika u godinama. Još kad pomislim šta imam u kući i šta mogu da izgubim zbog te romanse, kombinacije. Više sam se puta ja opekla. Volim svog muža i ne mora da brine, ništa nisam uradila i neću uraditi. To što sam rekla da mi je neko simpatičan ne znači da ću ja da se udam - rekla je Slađa.
Zamisli ti se smuvaš sa Manuelom i on te prevari sa Slađom Lazić? - pitao je Darko
Neće toga biti jer se neću smuvati sa njim. Ima ovde još lepih muškaraca nije on jedini - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod mene se simpatije nisu javile, nemoguće mi je da se zaljubim rijalitiju osim ako uđe neko ono baš ekstra, ali za sad ne. Slađa mi prija ali za druženje - rekao je Maneul.
Svi su pozdravili njenog muža, hoćeš li i ti? - pitao je Darko
Pozdrav za Mileta - rekao je Mile.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko ja sam ovo baš ispratila, lep su par i želim im sve najlepše. Manuel mi je potpuno neprimetan dečko u rijalitiju, muvao je i Anđelu. Mlak je mnogo i ne dopada mi se - rekla je Poršelina.
Ako se sećam Maja Marinković ti je najbolja drugarica u univerzumu, a ne znam kako će reagovati kad čuje da hvališ Anu Korać - rekao je Darko.
Maja gotivi Anu - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.