AKTUELNO

Prešla mu je preko uvreda!

Aneli Ahmić je dala svoj sud o ovom paru, pa odlučila da pošalje Nikolu.

Meni je Nikola u početku bio odvratan, nisam ga mogla slušati - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ja trebam da bude go*no da ispričam njnee tajne, ja nisam šljam, ja nisam slina, završio sam sa tobom priču - rekao je Nikla Miljani.
Ja sam skontala da on nema lošu dušu, mislim da nije imao lako detinjstvo. O Teodori mislim sve najlepše, iskrena je, dobra, ne mislim da joj se sviđa Mensur, mislim da joj se itekako sviđa Nikola - rekao je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga reč je dobio Janjuš.

Jako je teško posle ove dve persone Aneli i Uroša da ja pričam, Aneli me prosto oduševila - rekao je Janjuš.
Nikola je meni draži lik u kući, neko ko se snašao, mislim da je odskočio dosta od ostalih, narodu je interesantan, ja sam mu rekao samo da ne vređa devojke - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago da su takvi likovi posebni za sebe, koji nije ni gledao rijaliti, sve najbolje - rekao je Janjuš.
Teodoru takođe vidim prvi put ovde, šalim se znamo se od spolja, izlazili smo par puta, postoje i drug i drugarica, volim više drugarice da imam nego da imam nešto sa njom, voleo bih da ostane tako, zanimljiva rijaliti učesnica, istakla se od prvog dana, ima taj x faktor, prepoznatljiva je, energična, treba ovom rijalitiju jedna Teodora Balzak, mislim da je ovo 5 ili 10 posto njenog stanja. Njihova veza po meni vizuelno su traženi u narodu, ali njihova veza u ozbiljnijem smislu mislim da je to baš zaje*ano, mislim da su oboje ljubomorni - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola znam Teodoru duže, tebe stvarno ne bih poslao da si sa nekim drugim, dragi ste mi oboje - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.