AKTUELNO

Sasuo joj sve u lice!

Miroslav Miki Đuričić osetio je potrebu da danas otvori oči Jovani Tomić Matoroj i ukaže joj na to da treba da promeni odnos sa Sanjom Stanković. Naime, prema njegovom mišljenju, Matora je previše dozvolila Sanji, te joj je ukazao na to da treba da promeni svoje ponašanje, jer je, kako kaže, siguran, da je se zbog nekih njenih postupaka stide porodica i prijatelji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti ne treba ovde da glumiš idota i budalu. Ne treba da ideš i da tražiš pare od mene, već od tvoje drugarice koja ima u šteku 2.000 dinara. Nemoj da izigravaš majmuna, gleda te familija. Glumiš tu nekog Sanjinog potrčka, idiota. Ustane tu neka polupismena devojka i kaže da je od tebe napravila čoveka. Tvoji prijatelji se stide tebe, majmunčino jedna, budi dostojanstvena. Ona drži žetone, a ti žickaš. Uozbilji se. Jesi li ti normalna, ženo? Praviš majmuna od sebe, budi dostojanstvena. Ispadaš gluperda. Koja ljubav, lepo ti je samo kad ovlažiš, šta se primaš? Jesi li ti normalna? Promeni se, još si mlada, nemoj sebi da dozvoliš da budeš kao ja. Pokaži šta imaš, ovo nije ni vreme ni mesto da se zaljubiš. Šta glumiš ti, ljubomornog dečka? Ona napravila čoveka od tebe, pa neka prvo od sebe napravi čoveka - pokušavao je Miki da otvori oči Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAPLAKALE uz istu pesmu? Lunu tešio Sloba, Kija SLOMLJENA!

- Brate, ne znam, odlepila sam. Pored Sanje ne vidim nikog. Meni ona prija, pored nje se lepo osećam - branila se Matora, što je Mikija dodatno iznerviralo.

Foto: Pink.rs

Ostatak njihovog razgovora pogledajte u video-snimku:

Autor: Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'