AKTUELNO

Haos!

U toku emisije Pretres nedelje potegla se tema raskida Sneže Jovičić i Darijana Radumirovića.

Mi smo se pomirili i razgovarali posle novinara. Napravili smo kompromis i sve normalno do danas. Dario je sedeo sa Predsednikom ja sam mu donela tortu i njemu je to zasmetalo. Mi imamo nesporazume jer on govori da mu ja branim razgovor sa drugim ljudima, a to nije tačno - rekla je Sneža.
To se*s i ostalo valjda je normalno. Raskinula je sa mnom i na kraju je prišla i sela na krevet, a prethodilo je da sam joj rekao da sam se osetio rasterećenije bez veze i pitao je da radimo nešto bez veze, a on je rekla ne - rekao je Dario.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja mama njega zove sinom - rekla je Sneža.
Siguran sam da me voli i da nije ljubomorna na žene i siguran sam da i ja nju volim. Ona meni nikad nije pravila probleme. Pričali smo o kompromisima i usiljeno sam ja sa njom pričao noć i dan. Pomirenje je palo posle razgovora i događa se da sam se osetio da ide u okej pravcu. Ne želim da se svađam, ajmo na finjaka da vidimo gde je i šta je i opet je jedan dan važilo šta se dogovorimo. Pričao sam sa kumom, ona je došla i rekao sam joj da ću doći. Ne mogu ja u sred rečenice da ustanem i odem, a njen argument je bio da neće da budem predugo u pušioni da ne bi ispušio celu paklu što nikad ne uradim - rekao je Dario.
Ti si mi rekao da sednem kad sam donela tortu. Ja ne mogu, niti želim, niti hoću da menjam svoj karakter zbog kog imamo i probleme i on mi je rekao pedala. Ja sam bila u šoku - rekla je Sneža.
Je l' ti nekad momak neki govorio to? - pitao je Milan

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. Mislim da previše uticaja imaju ljudi na njega, itekako - rekla je Sneža.
Sa kim si ti dobra, reci mi jednu osobu. Koga bre vi za*ebavate. Ti drugi dan tripuješ da ti neko dira muža - rekla je Milena.
Zaljubljena si u Darija - rekla je Sneža.
Čovek se opredelio za druženje u odnosu na tebe mentolku. Vi ste kao zaposleni i radnik pred otkaz. Dario ti si simpatičan, ali mora da ti fali nešto čim živiš sa ovim. Ne možeš da sačuvaš momka kog ne znam kako si našla - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Našao je on mene - rekla je Sneža.
Ti si zvezda pokojnog Plejboja, pakao - rekla je Milena.
Ti si zvezda padalica, pazi da te ne oduvam - rekla je Sneža.
Za početak damo operi kosu i skini narandžastu gumicu - rekla je Milena.
Je l' ti se sviđa Helena? - pitao je Milan

Foto: TV Pink Printscreen

Baš ste pogrešili. Sneža zna kloja je po mom ukusu mi komentarišemo, ali bih više voleo da mi bude manje kao drugar a da sa muškarcima govorim o tome. Komentarisao sam ja žene imao sam slobodu od Sneže, ali bih sad da budem malo više gospodin - rekao je Dario.
Ne mislim da mu je druga zamazala oči. Problem je što mi stalno prebacuje da nema dovoljnu komunikaciju sa ljudima, a ja ne mislim tako - rekla je Sneža.

Detaljnije u nastavku.

Autor: M. M.