AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Darko Tanasijević nastavio je razgovor sa Anitom Stanojlović na temu sve učestalijih napada od strane cimera na nju i njenu vezu sa Anđelom Rankovićem.

Često znaš da kažeš da je mnogima žao što si bolja. Ko su ti ljudi - pitao je Darko.
Cela ekipa oko Jovane, Milena, Jovana, Lejdi, Maja i u suštini ko je to - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Kačavenda je bila u pušionici sa Matorom i komentarisali su rapsravu oko onih godina, pa je Kačavenda tada rekla da sa 17 godina razlike je realnije da mu bude devojka, nego majka i rekla je da ona sa 17 godina nije majka za razliku od nekih. Da li smatraš da je ona tom rečenicom aludirala na tebe ili na tvoju majku - pitao je Darko.
I na mene i na moju majku. Ja nisam pronašla to kao nešto loše što sam majka. Voli žena piletinu, nije dobila šta je htela, pa ima animozitet - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Majku isključujem iz priče, kao i njeno dete. Da, aludirala sam baš na nju, na Anitu. Ovde kada nemaju šta da kažu, onda su svi zaljubljeni u te momke. Nisam primetila da mi se neko sviđa, svaki komentar se suštinski svodi na negativitete. Znaš koliko mene boli uvo za Anđela i Anitu?! Ja kada odem odavde, sigurno će da mi se tresu ove moje tange gde su oni i šta rade. Ja nisam ovde ušla da tražim decu, moja deca su kod kuće. Sada su sve žene zaljubljene u Anđela?! Ja sam rekla svoj stav, Anđelo je rekao da se to u prolazu nije odnosilo na mene. Ja sa 17 godina nisam rađala, ja sam se školovala - rekla je Kačavenda.
Hvala Bogu ja sam završila i osnovnu i srednju školu, a to što sam ostala trudna nije me poremetilo u školovanju - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nacija smatra da je Anita najdostojanstvenija, onda im ja skidam kapu - rekla je Milena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.