AKTUELNO

Šok!

U toku su nominacije, a novinarka Ivana Šopić dala je reč Luka Majčica.

Uroš je dečko koji je prema meni sve okej, intaligentan si, upravu si. Maja po meni najluđa osoba u kući, otkačena, ovde ti ne treba momak, ljudi spolja kažu da si dobar drug. Ostavljam Maju, šaljem Uroša - kaže Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja lujka pozitivna, harizmatična, rekli su mi da je opasna. Što se tiče Uroša elokventan, ima argumentne, rijaliti je uradio svoje, pokazalo se da ima karakter i stav.Rekao sam da ne treba da ne treba da ulazi u svađe. Nominujem Maju - kaže Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Maju previše gotivim, nju ostavljam. Što se tiče Uroša imali smo opširnije svađe njega šaljem to je to- kaže Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i ja smo drugačije odgojene, mislim da više igra rijaliti nego što je loša. Što se tiče Uroša nisi loš, nisam dobila šut kartu od tebe. Ne sviđa mi se Mangupsko ponašanje, Maju ostavljam - kaže Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je ljubazna i simpatična, jedino ti zameram za Janjuša. Godina si ista, znam na čemu sam sa tobom. Što se tiče tebe, niti si mi lep, niti si mi frajer, ne znam što te navode za frajera, jer da su prošle pored frajera znale bi ko je. Iskompleksiran si. Neću da te trpim da me vređaš, ja sam mirna i fina ali sam zlopamtilo. Ostavljam Maju, šaljem Uroša - kaže Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je iskrena, sama si najbolja. Uroš dobar lik, nemam ništa loše. Šaljem Uroša, jer Maja neće u izolaciju - kaže Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja nije mala da joj priča i delim savete, prema meni si okej. Uroš je dobar dečko, impulsivan je, poslaću Uroša - kaže Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i ja se znamo dugo. Gotivim je. Što se tiče Uroša počeli smo loše, ne možeš ove da uđeš sa pričom ja sam sportista, rekao sam ti da ti je vreme da uđeš u vezu. Ostavljam Maju, šaljem Uroša - kaže Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Maju sam sve rekao na podelu budžeta, a on će tek da pokaže stav, pokušava da bude neko drugi. Ima dosta toga što bih mogao da kažem, neutralan sam. Šaljem Uroša, ostavljam Maju - kaže Mensur.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.