AKTUELNO

Žestoko na samom početku!

Upravo je počela emisija ''Gledanje snimaka''. Voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću, kako bi učesnike Elite suočila sa onim što su pokušavali da sakriju tokom protekle nedelje.

Na prvom video-snimku prikazan je razgovor Marka Janjuševića Janjuša i Borislava Terzića Terze, koji razgovaraju o tome da li je Terzić uhvatio Aneli Ahmić za obraz.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana, jesam se iznervirao. Kratak mi je fitilj. Ne mislim da bi se desilo nešto izmešu Aneli i Terze, ali kada bi je ponovo uštnuo, onda bi mogao neko ovde da da sebi za pravo da pomisli kako se to nešto dešava. Biću iskren, mislim da sam jedan od onih koji ne pravi neke ljubomorne scene i ne pravim problem nikakav. Što se tiče Munje, ona sada sedi napsram njega, a da li mislite da neko možda ne bi rekao da se pomeri, s obzirom na to šta je bilo dok ja nisam bio tu?! Zasmetalo mi je štipanje za obraz Ona je dobila amneziju očigledno u tom momentu, jer je rekla da se toga ne seća - rekao je Janjuš.
Stvarno se ne sećam. Juče sam mu ponovila da se ne sećam toga, ali stvarno. Možda je samo prošao pored mene, pa mi dodirnuo obrazt - kazala je Aneli.
On je sebi dao malo veću slobodu. Nije razmišljao o tome šta njegov posupak može da izazove - kazao je Janjuš.
Ja sam generalno takav. Kad je Bukilić bio ovde, ja sam Teodoru njegovu poljubio u vrat. Ja to tako ne gledam. Verovatno ljudima to smeta, ali ja nemam zlu nameru. Ja nikome devojku ne bih nikom dirao. Nemam zlu nameru - kazao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije meni ovo toliko dramatično bilo, ali mi nije normalno da je štipa za obraz. Ne smislim da je imao neku nameru, ali nisam znala da je to uradio, dok je nije uštinuo za obraz - kazala je Milica.
Ivana, ja da sam imao neku nameru, ja ne bih to radio dok je Janjuš tu. Ova Milica mene više ne zanima, bilo je s nama šta je bilo. Ja sam bio čist u tom odnosu, ona nije. Rekla je da pati za bišim, mene je namagarčila i to je to - kazao je Terza.
Milice, ti si govorila da si ti Terzi dozvoljavala mnoge stvari, da li misliš da te je to dovelo do toga da sve saznaješ u zadnji čas? - upitala je voditeljka.
Moguće i da jeste - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.