AKTUELNO

Iskren do koske!

Predstavnik sedme sile podigao je Borislava Terzića Terzu kako bi sa njim porazgovarao o raskidu sa Milicom Veličković.

Vidim da si promenio mesto sedenja i da nisi više u vezi. Zbog čega si raskinuo sa Milicom, šta je to što se izdešavalo između vas dvoje - predstavnik sedme sile.
Nisam ja nju ostavio, nego je ona mene. Bebica i Teodora su ispričali kako je Kačavenda preko mene stavila nogu, a onda mi je posle prebacivala Saru. To je bio utorak pre debate, posle smo spavali i otišli na žurku, kada mi je ona rekla da više nismo zajedno. Kada smo došli u kuću Odabranih, rekao sam joj da dođe da pričamo, ona je meni prebacivala, ja sam bio pijan. Devojka koja nije pila ne treba da radi te neke stvari ako sam ja već popio. Ona je počela da mi zamera. Ja sam njoj verovatno tada rekao da sam se poljubio sa Kačavendom, tu je krenuo haos. Ona je otišla u radio i počela da me vređa...Rekla je da više voli bivšeg momka nego mene, meni je nešto drugo pričala, pa mi je rekla da je gušim jer hoće da bude komentator - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada kada si rekao da ti je prebacila za bivšeg momka, da li ti je to rekla iz afekta ili - pitao je novinar.
Kada je prolazila, Janjušu je spomenula nekog druga, ne znam da li je bes. Ali treba da budeš ljuta da odeš u radio i da kažeš. Sada ide priča da je ona Bojani rekla da se ona pere od nekih pitanja...Hoće da uđem u sukob sa Mionom i Ša, isto je bilo sa Anitom, nema potrebe. Ja sam takav, ne dam na svoju devojku da je neko vređa, ali ona kao da namerno radi. ja hoću da pokažem kakav sam ja momak, da ne bude da samo Terza vređa, imam kvalitete, pokazao sam ih. Neću probleme ovde, kaže da spuštam loptu sa Miljanom, pa šta mi treba?! Da se vređam s njom do kraja?! Pa naravno da ću da biram da mi bude mirnije - rekao je Terza.
Spomenuo si nešto vezano za pranje, rekao si da je Milica ušla u vezu samo kako bi se oprala. Od čega - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo je Bojana rekla da smo se dogovorili za vezu. Ja ne mogu da se dogovorim da budem u vezi s nekim i da se makljam ovde s njom. Na nominacijama su je poštedeli zbog mene, potpisujem da bi je zgazili - rekao je Terza.
A što ti ne zamera Danku nego Kačavendu - pitao je novinar.
Ona se poljubila na blic sa Majom, Jovanom, Miljanom na žurki i ona sada meni nešto prebacuje. O čemu mi pričamo?! Ako ona misli da sam agresivan i da sam takav, ne trebam ti više, okej. Ja sam se povukao, ne želim da dolazim u tu situaciju - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se nosiš sa optužbama, to što je izjavila da si je sputavao - pitao je novinar.
Jesam je sputavao da bi nama bilo lepo. Što bi ona provocirala Mionu i Ša?! Šta tebe zanimaju druge priče?! Ne, nego hoće da se svađa. Koga diraju Ša i Miona?! Imaju svoje poslove, uživaju, nikoga ne diraju. Ja hoću takvu devojku - rekao je Terza.
Da li si ikada te njene svađe i komentarisanje gledao da je ona ili rijaliti koji igra - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je takva i u početku se svađala. Ja sam samo na neki normalan način da ne vređa ljude jer će nama biti loše, jer će nju vređati, a ja ću morati da skočim i doći će do sukoba - rekao je Terza.
Na koji način te je ona namagarčila - pitao je novinar.
Nije ona mene namagarčila. Mi smo pogrešili što smo odmah ušli i vezu, možda ne bih ja ušao u vezu ili ona. Trebalo je da se prekine kada je bila ona prva frka, mi sada da se pomirimo, bilo bi još gore. Ja ću prema njoj imati poštovanja, neću se muvati ni sa jednom - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.