AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Nominacije', učesnici biraju između Uroša Rajačića i Jovane Cvijanović, koga će sačuvati, a koga nominuju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aneli Ahmić.

Uroše svaki put ti isto kažem imam okej mišljenje o tebi evo treca nominacija, Jovana ne spušta loptu, Uroš je posavetovao da ne radi to. Za mene ne postoji neko ko mi je dirao porodicu. Ti si Jovana ista i zauvek ćeš biti ista, Uroš je uticao na nju, kad je ostavi, vratiće se na staro. Ostavljam Uroša, šaljem Jovanu - rekla je Aneli.
Ne želim trenutno da provociram - rekla je Jovana.
Ajde sad provociraj, ja nju nisam napljuvala, već sam rekla svoje mišljenje. Ja ne znam zašto Janjuš komentariše ovako sada, kad smo mi nešto prošli -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Uroš loš i kvaran, u dobrim smo odnosima. Mislim da ima dobro razmišljanje. Što se tiče Jovane i situacije Janjuša i Aneli, i onda se povlači iz cirkusam Maje. Iskoristila si Maju, bila si najdosadnija osoba, koji je cirkus bio tvoj bez Maje da si ti nešto uradila - rekao je Anđelo.
Rekla je da ju je Maja terala da priča ono Janjušu - rekla je Malivuk.
Ja cirkus teram već šest meseci - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima priču i pristaje na sve, njoj Maja više ne treba. Smatram da je Jovana sve radila jer je želela, nemam lepo mišljenje o njoj, ostavljam Uroša, šaljem Jovanu - rekao je Anđelo.
Ja radim šta želim uvek kad želim - rekla je Jovana.
Za rijaliti je bilo zanimljivo kada je pominjala i Peđu Medenicu i pevače - rekao je Ivan.
Meni je teranje cirkusa da neko glumi lažnu lezbejku i pravi svađu - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.