AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Nominacije', učesnici biraju između Uroša Rajačića i Jovane Cvijanović, koga će sačuvati, a koga nominuju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Boža Džons

Ostavljam Uroša, jer me je poslušao da ne replicira sve, šalje Jovanu - rekao je Boža.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto kao i prošle nedelje, Jovana okej imamo okej odnos, nije svaka reklama dobara reklama, sa Urošem sam bliža i bolja, ostavicu Uroša šaljem Jovanu - rekla je Vanja.
Ostavljam Jovanu šaljem Uroša - rekao je Sloba

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da jako osuđuje žene, cirkuske plesačice, predstavila se kao svetica, istina je drugačija, kvarna si kao kvaran zub, izdala si svakog, nikome nisi dobar prijatelj ovde, jako si bezobrazna, nemaš meru, nemaš karaker. Nemaš empatije, ober dromfuljentina si. Što se tiče Uroša, ja mislim da je tri puta prošao pored lažnog ringa, mislim da je sladak, dobar dečko, o tebi mislim sve najbolje. Šaljem Jovanu, ostavljam Uroša - rekla je Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao da su se dogovorili za nominacije, Jovana i ja imamo dobar odnos, Jovana ne zna da podnese kritiku, upada u depresiju, jako joj je bitno mišljenje drugih, na osnovu toga što deli stvari misli da će dobiti prijatelje, rekao sam ti šta mi se sviđa, šta mi se ne sviđa. Ti si meni pokazao da nemaš stav, šaljem Uroša, ostavljam Jovanu - rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Jovane mislim isto, a što se tiče Uroš mislim da je zaljubljen u Maju, Jovana lažeš, ostaviću Uroša, šaljem Jovanu - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostala sam pri istom stavu, sa Jovanom sam bliža, ostaviću Jovanu, šaljem Uroša - rekala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da Uroš ima nekog napolju, on je hteo da uđe u vezu sa Majom zbog slave, što se tiče Jovane, slažem se sa Aneli, šaljem Uroša, ostavljam Jovanu - rekla je Marbelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šaljem Jovanu, ostavljam Uroša - rekao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.