AKTUELNO

Za ovaj zadatak morali su dosta da mozgaju.

Veliki šef rešio je da ovo sumorno popodne ulepša i zabavi zadrugare. U Belu kuću zato je stiglo pismo sa zadatkom kakav do sada nisu imali.

Dragi zadrugari u prorteklih pet meseci skoro vi ste bili u ulozi dektetiva. Svako od vas je skoro bio u situaciji da isprati ko je šta uradio, ko je šta ukrao i slično. U toku ovog popdoneva od Velikog šefa stizaće vam detektivske priče. Ko ih tačno reši dobiće nagradu. Neophodno je da svi učestvujete i da svi sedite za stolom tokom rešavanja ovih zadataka - stajalo je u prvom pismu koje je pročitao ovonedeljni vođa Vladan Vojnović Vojke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo potom stiglo je i pismo sa prvom detektivskom pričom koju su zadrugari brzo rešili, a zatim i druga detektivska priča koju su takođe uspešno rešili.

Dragi zadrugari, tačan odgovor na prethodno pismo je: "Neko je morao pritisnuti STOP kada je poruka snimljena i premotati traku". S obzirom na to da je bilo različitih odgovora, ali da je nekoliko njih reklo tačan odgovor, doneli smo odluku da prihvatimo kao tačan odgovor. Sada je vreme za sledeću priču: Mladić dolazi kod devojke u stan, ona ide da se istušira, a on je čeka u sobi. Tako čekajući on se zagleda u sliku na zidu na kojoj je bio srednjovekovni vitez. Pošto je bio jako umoran i pospan, on zaspi i sanja da je vitez koji je u dvoboju sa vitezom sa slike. U međuvremeno devojka izlazi iz kupatila. U trenutku kada ga vitez probada u srce, devojka ga budi i on umire. Dijagnoza je da je umro od srca. Šta je nelogično ovde - pisalo je u trećem pismu.

Nakon mnogo mozganja, zadrugari su imali različite odgovore, a na kraju su uspeli da se dogovore koji je konačan odgovor.

Nelogično je da mi znamo šta je on sanjao ako je umro, pa tako ni devojka. On to nije mogao da prepriča ako je umro - složili su se zadrugari, a Milan Milošević i Vojke su dali konačan odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Ali mi znamo šta je sanjao, pa piše nam u pismu! Sad ćemo dobiti da je netačan odgovor. I malo je nelogično to što je on sanjao da je proboden, a nije, a umro je. Šta to znači, svi mi koji sanjamo loše, treba da umremo - negodovala je Maca Diskrecija.

Foto: TvPink Printscreen

Noć, crna noć, magluština, ne vidi se prst pred nosom. Nekom pustarom bauljaju brat, sestra, baba i mama. Idu negde, gde već idu i nailaze na most. Moraju preko njega, natrag se ne može. Most je star od užadi i daski a istovremeno preko mosta mogu samo dvoje da idu. Dečaku treba jedan minut da ga pređe, njegovoj sestri dva minuta, mami pet minuta, a babi 10 minuta. Koliko im je vremena potrebno da pređu most, ako se uzme u obzir da imaju samo jednu svetiljku bez koje je nemoguće preći most, a nemoguće je baciti svetiljku s jednog kraja mosta na drugi. Koliko im je najmanje vremena potrebno da pređu svi - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Ako bi mogle žene da zaćute, mi ćemo naći odgovore tačne. Samo kad bi žene malo ućutale, sigurno bismo smislili sve - rekao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su tačno rešili tri od šest zadataka, a kako su glasile ostale zagonetke, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Rijaliti Zadruga

#Vojke Đans

#Zadruga - RTV Pink

'