AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon što se smirio, voditelj Darko Tanasijević nastavio je razgovor sa Markom Janjuševićem Janjušem o odnosu sa Aneli Ahmić i aktuelnostima u Beloj kući.

Kakva je situacija sa Aneli ovih dana - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro je. Malo pre komentarišemo, četiri meseca je ostalo do kraja, šta ćemo se svađati još malo...Pokušavamo da ne ulazimo u svađe i kada su te neke...Kada gledam ovo, gledam kako se svađaju, ja ne mogu sekunde tako da se svađam. Mi kada se posvađamo, to jako kratko traje, mi budemo nervozni - rekao je Janjuš.
Ti kažeš: "Ovo je moja buduća žena" - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tako i planiram, nema tu više devojka. Nemam ja 20 godina i da kažem da je to moja devojka...Skoro svi nas ne diraju. Prestala je i ova mala, Jovana, rekao sam joj sinoć onako kako mislim. Da imam dobro mišljenje o njoj, nemam, ali je povukla zadnjih sedam dana. Maju ne diramo, da nas ne dira, nikada je spomenuti nećemo ni Aneli ni ja. Čak i kada je bila nominovana, nisam hteo da je komentarišem. Ja joj nisam ni rekao da je Takiju zapaljen auto, nego joj Bebica rekao, pa nam dolazi i priča: "Vi ste poslali mafijaše". Mi imamo svoj mir, nikoga ne diram, ako mogu da se našalim s nekim, našalim se - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.