AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Lepi Mića naredno pitanje u svojoj Igri istine, postavio je Snežani Jovičić.

Zašto misliš da Darijan hoće da prebaci pare Miljani na račun - pitao je Mića.
Nije ostavio račun za pare, ima izvršitelje za vratom, ima dugove za neka pića i hranu, kao i za telefon. Nije stavio ni moj žiro račun, njemu sada Miljana dolazi kao spas - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ostavio račun jer ja nemam srpski račun. Preduzeće ima dugovanje od 8.500 dinara, a realno je preduzeće na Snežanu Jovičić, tako da Snežana Jovičić duguje 8.500 dinara - rekao je Darijan.
Ne mislim o tome, uz dužno poštovanje Snežani Jovičić, ne zanima me njegova prošlost, nego sadašnjost i budućnost sa njim - rekla je Miljana.
I ono što znam je da mu je stigla tužba za telefon i da mu je ugašen srpski broj - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o čestitki tvoje majke i što baš na rođendan Lejdi Di - pitao je Mića.
Pretpostavljam da je tražila način da dođe do mene, opomena je neka u kojoj se slažem sa njom potpuno. To se odnosilo na onaj utorak gde sam Slađu napu**o bez razloga, ja se ni ne sećam toga zbog alkohola. Iznerivrao sam se jer sam dopustio sebi da mi u čestitki piše kao da imam 15 godina - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da se Teodora obračunavala sa Milenom preko Milice - pitao je Mića.
Ne, ne. Nema tu nešto da li verujemo ili ne, Milena ima svoje mišljenje o njih dve. Nije Milena prvi put iznela mišljenje o Teodori i Milici, samo je sada bila surovija i direktnija - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, kakvo je tvoje mišljenje o Miljani - pitao je Mića.
Nikakvo, najgora žena koju sam videla, vređa prva, pa izmišlja priče. Ne opravdavam sebe za stvari koje sam izrekla, ali znam da nisam prva...Nemam šta da kažem, verujem da je Bebici prva uvredila dete. Pre njene diskvalifikacije, Terza se posvađao sa njom nevezano za mene, udarila je odmah na mene da sam ja ku**a i ostalo. Poremećene osobe ako komentarišem, ispadam poremećenija. Neću da se osvrćem na osobu koja je imala toliko kiretaža i koja je promenila dva penisa za pola sata. Ona je ta koja je rekla mami da je bila sa Bebicom i da je ku**a. Krajem decembra, postoji klip, gde sam ja rekla Miljani i Bojani da nemam oca, tako da je vrlo dobro znala - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče, ja sam na nacionalnoj televiziji bila sa mamom u rijalitiju, nemam potrebu bilo kome da se pravdam. Jesam se borila za ljubavni odnos, izgovorila sam joj rečenicu koju mi je ona oprostila, branivši u mojoj glavi ljubav. A što se tiče Mice trice četvorice, naravno je da je zabolelo moje mišljenje, a moje mišljenje je da je koristila Tarzana. Ja sam Tarzanu oprostila jer su mu oči bile pune suza, međutim, on je nastavljao kao i ova njegova uličarka...Ona je dobacivala: "Da li ćeš na sahrani ocu pevati Mašalah?! Je**o ti je Bebica Željka i tek će", imala sam potrebu da im uzvraitm istom merom, čak i još gore - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.