AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pitanje novinara' ispred redakcije Pink.rs novinar Darko Tanasijević postavio je pitanje Nenadu Aleksiću Ša.

Poručio si joj u sredu da nećeš odustati od vas, da li smatraš da će ona odustati
Otežava, ne mogu da kažem šta ne mislim, došao je neko, staviš doznanja, uhvatiš za ruku i budeš najjači sa dečkom, da budemo pancir nas dvoje, toga trenutno nema, ja bih voleo da je lagano da se ne nerviram stresiram da je opušteno, ali ne mogu Drako, izbija iz mene, jeste bolje da se derem i izbacim sve ali je debiln. Otežava, a može mnogo da mi olakša. Strahovi su to što pričsm, kad mi neko nešto kaže ja ne čujem nikog, ona mpže da ublaži - rekao je Ša.
Danas te Miona i ti bili na zadiću, došli su pokloni podrške, ona se zahvalila i ti si bio u šoku, ona je rekla samo sam se zahvalila, da li je bila ironična - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je ironična, ja znam kako izgledaju te forice, ja sam očekivao, tortu, mafine i baloni. To su ljudi koji imaju moć, oni su za ozbiljnu hospitalizaciju, gde vide ljubav koja ne postoji - rekao je Ša.
Ozbiljno te nerviralo, jer je Miona htela da sazna ko je poslao šminku i da hoće da uzme - rekao je Darko.
U trenutku kao da ne znaš gde si i da se ne meri svaka dlaka,meni je u glavi šta te boli d*pe ko je poslao. Meni da je stigla zlatna poluga sa slikama neke bivše devojke, uzeo bi i po*rao bi se na to, poslali bi mi to da se sprdaju. Ti detalji su kod nje ono, moraš da imaš svest gde si - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je povredilo ono što je Miona potvrdila Stanislavove reči da je bila lepša sa njim - pitao je Darko.
Meni je ona najlepša, kao med. To je ono moje što ne mogu da ćutim, mogu ja da pričam šta oni hoće da čuju, da bila je zgodna, meni ona sad izgleda top. Mislim da su svi lepši napolju, bez zeanja meni se više sviđa ovde - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.V.