AKTUELNO

Sve karte na sto!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. U toku je rasprava koja se tiče odnosa Terze i Tamare. Milena Kačavenda iznosi svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo da objasnim prethodni klip, ja o ponedeljku ne znam ništa, ovo je Mićin rođendan ispred gde su oni komentarisali kako ćemo videti večeras šta će biti, mislila sam da je neka fora da isprovociraju Milicu. Malivuk je došla i rekla da se Terza poljubio sa Tamarom, suština je da je Terza bio pijan i rekao da pogledi sa njom nisu od juče, da to nije spektakularno i da je ona pristojna, odmerena i ostalo. Ja sam Tamaru dosta upoznala i sigurna sam da njoj ne treba produženje boravka i mislim da su je ljudi potcenil. Ja Tamaru ne oduđujem ni u jednom smislu, ima pravo da se zaljubi u koga hoće, oni su juče otišli u garderober i tamo su nešto pričali, naprasno izjavljuju da tu nema ništa. Ako je svesno ušla negde ne može da se povlači, treba da je boli uvo za Milicu, ona je najprisnija bila sa mnom i mislim da je ona apsolutno neiskrena -rekla je Kačavenda.
Ona je došla kod mene i rekla da ima grižu savest zbog Milice i rekla mi da prekidamo sve ovo -rekao je Terza.
Oni su se sad kao dogovorili da ne žele mene da gledaju u lošem stanju pa su zato prekinuli. Ti si kao faktor nebitna, ovde je mogao da iz*ebe bilo koga, ti si preljubnica i razvratnica, dro*o jedna -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek bila u dugim vezama a tebe nema ko nije vucarao po gradu -rekla je Tamara.
Ajde sad ti nju tu ponižavaš mnogo si bezobrazna i udaraš nisko -rekao je Terza.
Milica kakva god da je ona je bila Terzin izbor, ne sviđa mi se ovo što je Tamara uradila mislim da je ispala loša prema Milici, mnogi su sačekali da je napadnu jer nisu dobri sa njom. Od Tamare se to nije očekivalo, ona je trebala da ustane i da kaže da joj se sviđa Terza i sve bi bilo drugačije, ovo mi je sad malo dupljački -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š